Houder van straf

3 0 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, ga naar een willekeurige mentale instelling of huis waar je zelf kunt komen. Vraag de persoon die zichzelf de 'Houder van de straf' noemt wanneer je de receptie bereikt. Als een blik vol pijn het gezicht van de werknemer kruist, kun je jezelf gelukkig prijzen, want je bent op de juiste plaats terechtgekomen.

De werker leidt je door een deur achter het bureau waarvan je had kunnen beweren dat hij er eerder niet was. Ga door de deur en zorg ervoor dat je de werker nauwlettend volgt, want verdwalen in deze donkere zalen zou het einde van jou betekenen, maar niet van je eindeloze kwelling.

Als je uren op je reis bent, kom je bij een grote stalen deur en je gids zal een zet doen om hem te openen. Houd hem tegen, want als je dat niet doet, zal hij je buitensluiten en zal je gedwongen worden om de gangen door te dwalen voor de hele tijd en daarna. Stop in plaats daarvan het leven van je gids. Het maakt niet uit hoe je het doet, maar vanaf hier moet je alleen verder gaan.

De deur zal extreem licht aanvoelen, ook al is deze enorm groot. Over alleengaan gesproken, vergeet niet de deur achter je te vergrendelen - je wilt niet dat iets je onderbreekt in je taak.

Aan de andere kant van de deur zie je een onthoofde vrouw met een zweep, haar lichaam bedekt met wimpers donker gekleurd met bloed. Ze wijst naar een uitgehouwen stenen guillotine in de hoek van de kamer. Benader het en sluit jezelf aan voordat de vrouw boos wordt. Het is niet te zeggen wat ze kan doen als je er te lang over doet, want er is nooit iemand overleefd die heeft gewacht.

De vrouw zal dan doorgaan om je te slaan met haar zweep, een zweepslag voor elke vergrijp die je ooit hebt begaan. Velen kunnen de pijn en de schreeuw niet aan, maar dit is het enige dat je nooit moet doen. Je moet een beetje vastberadenheid op je gezicht houden en geen geluid maken boven een jank, opdat het lemmet niet neerstort. Als je je leven en je geestelijke gezondheid door je kastijding behoudt, mag je één vraag stellen. "Hoe werden zij gestraft?"

Hoewel ze niet spreekt, hoor je een stem in je hoofd echoën. Het zal je vertellen hoe ze werden gestraft de laatste keer dat de voorwerpen werden samengebracht, van de straffen en wraak die hen werd opgelegd, en de pijn die ze leden. Wanneer de stem stopt, wordt u vrijgegeven. Je hebt minder dan een seconde om uit de weg te gaan voordat het mes afdaalt, je hoofd doorsnijdt en je in de plaats van de vrouw als houder achterlaat.

Als je het haalt, word je wakker in je huis in een koud zweet, de zweep stevig in je hand geklemd.

De zweep is voorwerp 215 van 538. Het verlangt naar het vlees van hen die Hen zouden herenigen.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now