De houder van as en rook

2 0 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, ga naar een supermarkt en kijk naar de persoon achter de balie. Loop naar boven en vraag om een ​​pakje sigaretten - het maakt niet uit wat voor soort. Terwijl de man zijn rug draait om de sigaretten te pakken, moet je zeggen: "Sigaretten, waarom moet hun rook zo vies zijn en as moet zo zijn ..." Ga eraf.

Als de man stopt en naar de achterkant van de winkel kijkt, ren dan. Stop niet, anders zullen ze je pakken. Blijf rennen tot je instort - je zult weten of je het ver genoeg hebt gemaakt. Hoewel, als de man stopt en zich omkeert om naar je te kijken, zal hij een sigaar onder de tafel pakken. Een sleutel zal in de sigaar worden verborgen.

Neem deze sigaar en hij zal je naar de onderhoudskamer brengen. Ga door de deur. Draai niet als de deur dichtslaat.

De vloer zal bedekt zijn met as, het zal lijken alsof er een oorlog in de gang is geweest, de muren zullen afbrokkelen en er zal rook uit de grond opstijgen. Loop door de hal. Kijk niet door de gaten in de muur. Ze zullen vreselijke beelden laten zien van mensen die worden gestikt door as en giftige rook. Loop naar de deur aan het einde van de gang met de nummers 648 op de deur, klop drie keer en verwijder de sleutel van de sigaar en ontgrendel de deur. Een jong mannetje niet ouder dan 17 kijkt uit een raam.

Hij zal ravenzwart haar, scherpe, helderblauwe ogen en een bleke huid hebben. Loop naar hem toe en kijk naar zijn linkerarm. Het is slecht verbonden en bloeden overvloedig. Aanbieding om de wond voor hem schoon te maken. Hij knikt en leidt je naar een andere kamer. De rook is dik en grof, maar hoest niet.

Hij zal bij een zwarte bank zitten met een emmer water en een handdoek ernaast met verband. Naarmate de rook begint te vervagen, maak je zijn arm schoon. Kijk niet naar hem op, want hij houdt je in de gaten. Wijs niet af totdat je klaar bent met het inpakken van zijn arm. Het mannetje zal veranderen in rook en as en verdwijnen. Je moet je langzaam omdraaien. Op de aangrenzende bank zal er een nog jonger meisje naar je staren.

Ze heeft haar van de huid en knie lengte zo wit als papier en de ogen zo licht en helder blauw dat ze bijna wit zijn. Ze draagt ​​een wit T-shirt en een zwarte jurk, maar geen schoenen. Ga op de bank zitten waar de andere man zat. Wacht tot het meisje spreekt. Het kan de seconde zijn dat je tot bijna een uur voordat ze spreekt, zit, maar blijf rustig tot ze het doet.

Ze zal je één vraag stellen.

"Wat zoek je?"

Je moet 5 seconden wachten voordat je antwoordt met "Wat gebeurt er als de rook stijgt?"

Het meisje zal in groteske details van de regering grijnzen en uitleggen waardoor een nucleaire oorlog en dodelijke rook de grond bedekken, die op rabiës lijkende symptomen en een langzame dood veroorzaken als organen worden gesloten en de huid wegsmelt, en hoe de as de ogen van mensen zal verbranden tot ze zijn blind. als je erin slaagt om door te komen zonder je gezond verstand te verliezen, zal het meisje opstaan ​​en in de emmer reiken die je gebruikte om de wonden van de ravenette schoon te maken en een lange middernachtzwarte zeis tevoorschijn halen met een paarse bol verborgen tussen de bladen. Rook zal de kamer vullen. Niet bewegen. De rook zal je stikken tot het punt van bewusteloosheid.

Als je wakker wordt, zul je zien dat je weer thuis bent. Aan de muur leunt de zeis die het meisje had opgepikt.

Deze zeis is object 175 van 538. Wanneer de rook stijgt, kun je dan terug vechten?

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu