Candypop

14 2 0
                                    

De oorspronkelijke Candy Pop was een genyr (Genyrs was een speciaal soort fee die zich specialiseerde in het verzegelen van demonische entiteiten inclusief hun dodelijke vijand, de demonkoning Night Terrors, die ze op dit moment langzaam een ​​voor een afslachtte).

Candy Pop was het genie van kleur, geest, plezier en amusement en was een van de meest bekwame genieën, omdat hij buitengewoon bekwaam was in magie. Hij werd door zijn mede-geestelijken beschouwd als een flitsende nar-figuur vanwege zijn titel van genie van amusement.

Candy Pop slaagde erin om Night Terrors terug te dringen en hem gedurende tientallen jaren in een zwarte spiegel op te sluiten.

Candy Pop moest nooit naar de zwarte spiegel kijken omdat de demonenkoning gemakkelijk in een van zijn geliefden kon veranderen. Maar uiteindelijk staarde Pop in de spiegel en viel recht in de val van de demonenkoning. In de veronderstelling dat het zijn geliefde was, boog Pop zich naar hem toe en keek alleen naar Night Terrors om hem bij zijn haar te grijpen en zijn hart en ziel van zijn lichaam te scheuren en in zijn (Night Terrors ') te krijgen.

Het zou bekend moeten zijn dat Night Terrors een clusterdemon was, wat betekent dat hij de zielen van levende wezens (of het nu mensen, demonen of andere entiteiten) in zichzelf kon opnemen. Hoewel Night Terrors er niet in slaagde om Candy Pop deel te laten uitmaken van zijn cluster van zielen terwijl Candy Pop direct samensmelt met Night's eigen geest in een zwakke poging hem te stoppen.

Candy Pop en Night Terrors zijn nu één wezen met als doel de zielen van anderen te nemen om meer krachten en vermogens aan zichzelf toe te voegen en zo krachtiger te worden.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now