Scp 072

12 0 0
                                    

Item #: SCP-072

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Item #: SCP-072

Objectklasse: veilig

Speciale insluitingsprocedures: Alle bekende gevallen van SCP-072 moeten worden bewaard in een houdcel van 3,5 bij 4 meter. Toegang is alleen toegestaan ​​tijdens geautoriseerde testprocedures. Zonder voorafgaande toestemming van Senior Researcher Grant mogen geen materialen die zijn gemaakt met het doel om te worden geslapen worden ingevoerd in een 15-meter-buurt van de holdingcel.

Beschrijving: instanties van SCP-072 werden voor het eerst ontdekt in een flatgebouw in ████████, Michigan, nadat twee lokale mediaberichten over de effecten van de SCP-072 een lokale paniek veroorzaakten die de aandacht trok van de ingebedde Foundation Agent ██ █████.

SCP-072 is een schaduwachtige en doorschijnende projectie die lijkt op een .9 meter lange hand, waarvan de 'vingers' naar een scherp punt toelopen. Gedetailleerde registratie van SCP-072 is moeilijk, omdat het zich niet manifesteert bij lichtniveaus boven 5 lux.

Er is alleen waargenomen dat exemplaren van SCP-072 zich manifesteren wanneer een mens (hierna aangeduid als "het subject") REM-slaap ingaat terwijl deze zich bevindt in een bed 'geïnfecteerd' door SCP-072 en laat een voet of voeten blootgesteld aan open lucht. Als aan deze voorwaarden is voldaan, komt de SCP-072 uit de voet van het bed en lijkt de aanwijzervinger op de voet van het onderwerp te 'tikken' totdat deze ontwaken. Proefpersonen meldden dat ze op dit moment niet in staat waren om te bewegen en symptomen vertoonden die vergelijkbaar waren met slaapverlamming. Dit gaat zo lang door als SCP-072 zichtbaar is.

SCP-072 gebruikt dan zijn puntige vingers om vleesdelen van de blootgestelde delen van de voet of de voeten van het onderwerp te snijden. Het keert terug naar binnen in het bed tussen elke verwijdering en komt tevoorschijn zonder het verzamelde materiaal. Dit gaat door totdat de SCP-072 alle blootgestelde voeten of voeten heeft genomen en stopt bij de enkel. Hoewel proefpersonen die worden blootgesteld aan SCP-072 rapporteren dat dit proces immens pijnlijk is, zorgen de verlamde effecten ervoor dat ze niet kunnen gillen of om hulp vragen. Het is onbekend of manifestaties van SCP-072 zich voeden met het verzamelde materiaal of ze voor een ander doel gebruiken. Zolang de wonden correct worden behandeld, zijn de effecten van SCP-072 niet dodelijk, maar er is waargenomen dat ze psychologische schade veroorzaken met betrekking tot de slaap in de toekomst.

Er is ook een secundair effect: elk bed binnen een afstand van ongeveer 10 meter van een bed dat de effecten van SCP-072 manifesteert, host ook een exemplaar van SCP-072. Vernietiging van een bed beïnvloed door SCP-072 onthult geen abnormale materialen en geen spoor van biologisch materiaal verwijderd van de proefpersonen.

Addendum
Lijst met bekende SCP-072-objecten:

SCP-072-1 , -2 en -3 , hersteld van het oorspronkelijke appartementencomplex, drie twin-size bedden die zich op 10 meter afstand van elkaar bevonden.
SCP-072-4 , een kingsize hemelbed vervuild tijdens SCP-072's tijd op de site - ██ Tijdelijke abnormale voorwerpen vasthouden.
SCP-072-5 , een slaapzak waarvan de bodem is verwijderd, is geïntroduceerd in de SCP-072-1 voor testen. Wanneer D-2191 REM-slaap in object is binnengegaan, [GEGEVENS EXP.]. SCP-072-5 niet aanbevolen voor testen in de toekomst.
SCP-072-6 en -7 , bedden geïntroduceerd in SCP-072-2 en later vernietigd voor onderzoek. Overblijfselen van SCP-072-6 en -7 lijken onaangetast, maar moeten worden ingeperkt totdat verdere studies kunnen worden voltooid.

Creepy verhalen nederlandsTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang