De houder van het begin

8 2 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, ga naar een willekeurige mentale instelling of huis waar je zelf kunt komen. Wanneer u de receptie bereikt, vraagt ​​u om iemand te bezoeken die zichzelf 'De houder van het begin' noemt. Een kleine glimlach zal zich een weg banen door de mond van de persoon, bijna alsof hij zegt: "Jij dwaas."

Je wordt dan door een gang naar beneden geleid, schijnbaar naar een plek die het niet zou moeten doen. Lichamelijk zou deze plek nergens in de instelling moeten bestaan, maar toch wel. De hal zal voor altijd stil zijn, zelfs als je probeert lawaai te maken. Schreeuwen zullen sterven voordat ze je mond verlaten, en voetstappen worden gedempt. Je gids wijst eenvoudig naar de deur.

Als je binnenkomt, zul je een gezellige kamer vinden vol met een aangename maar niet-identificeerbare parfum. In het midden van de kamer zul je een mooie vrouw zien die haar armen vasthoudt alsof ze ergens op rust; verdere inspectie zal onthullen dat zij feitelijk helemaal niets vasthoudt. Deze kamer blijft net zo stil als de gang die je net hebt verlaten, hoe hard je ook probeert. De enige uitzondering is dat je één vraag stelt: "Waarom waren ze gescheiden?" De vrouw zal dan, in ondraaglijk detail, elke gruwelijke gebeurtenis in de geschiedenis, elk pak slaag, elke oorlog en elke verkrachting verklaren. Geen enkele travestie in de geschiedenis van het universum zal aan je oren ontsnappen. Als ze klaar is, zal alles stil worden. Het is aan u om te doen wat u wilt met deze informatie.

Die vrouw is Object 2 van 538. Het is aan jou of ze moeten worden verenigd of niet.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now