De houder van niets

13 1 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, ga naar een willekeurige mentale instelling of huis waar je zelf kunt komen. Wanneer u bij de receptie bent, vraag dan iemand te bezoeken die zichzelf 'De Houder van Niets' noemt. Moet een blik van pure, oer-afkeer de uitdrukking van de arbeider betreuren, dan wordt je naar een apart gebouw gebracht, eentje dat eruit ziet als een oud, houten bijgebouw. Binnen zal een schijnbaar eindeloze gang ver zijn, veel langer dan de lengte van het bijgebouw.
De gang zal volledig stil zijn. Pogingen om elk geluid op het verkeerde moment te maken is een ernstige, betreurenswaardige, verschrikkelijke fout. Je zult merken dat de lichten in de gang helderder en helderder worden naarmate je naar het einde toe afdaalt, je zult snel verblind worden door hun genialiteit. Als op enig moment de lichten uitgaan, snel roepen: "Nee! Stop! Wat je doet is verkeerd!" tijdens het achteruitrijden. Als de lichten niet meer oplichten, steek dan naar de deur waar je doorheen bent gekomen. Het moet nog steeds open zijn; hopelijk ben je niet ver genoeg door de gang om je te sluiten. Als het dicht gaat, zou een eeuwigheid in de hel veel beter zijn dan wat je zult lijden.

Als de lichten weer aangaan, loop dan verder door de gang. Aan het einde van de hal zal een enkele cel liggen; de arbeider zal de deur voor je openen terwijl hij je vol afschuw aankijkt. Binnen in de cel zal een gekke pastiche van kleuren zijn, gerangschikt in verschillende harlequin-achtige formaties. Je moet je er niet door laten afleiden, want in het midden van een kamer is een naakte jonge vrouw, gehuld in bloed en gebonden door stroken menselijke pezen. Als je zelfs maar even je ogen van haar af haalt, zal ze je volledig en volledig vernietigen. Ze zal slechts op één vraag reageren: "Wat waren ze toen ze één waren?"

Ze zal dan in je ogen staren en het antwoord in ongelooflijk detail uitspreken. Het zal anders zijn dan alles wat je ooit hebt gehoord; je zult op de rand van zowel extase als doodsangst staan ​​voor haar simpele woorden. Het is niet ongebruikelijk dat een Seeker zichzelf verliest in de euforie. Het ergste wat je echter kunt doen is kijken naar de tatoeage op haar borst. Je geest zal je verleiden om ernaar te kijken, maar je moet weerstand bieden. Als je dat niet doet, en dwaas de ogen richt, zul je ten prooi vallen aan haar gruwelijke krachten. Ze zal je levend laten villen en je verminkte vlees aan haar banden toevoegen, en je zult voor altijd bij haar blijven, volledig bewust.

Die tatoeage is Object 4 van 538. Ze willen weer een zijn, maar dat mogen ze niet.

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu