Night Leilah

10 0 0
                                    

Voor het  draaien van  een slaaf, Leilah was een  vrolijke, vriendelijk en respectvol meisje.  Maar toen ze werd  ontvoerd  uit de buren van haar  buren en haar dwong tot slavernij ,  verloor ze haar geluk, haar respect en haar vertrouwen . Toen ze een  creepypasta werd , werd ze onbeleefd en had ze  vertrouwensproblemen. Maar voor vrienden is ze weer vriendelijk en behulpzaam.

Verhaal:

Toen ze  tien jaar oud was ,  begonnen de ouders van Night  geld te  verliezen omdat ze ontslagen werden.  Ze  besloten een van hun buren te laten zorgen voor Leilah totdat ze weer wat geld verdienen . Dus de volgende dag, ze  nam  Leilah één van de  woning van de buren  en  vertelde haar dat ze gaan voor haar zorgen voor een tijdje . Toen ze weggingen,  gaf de vrouw van de buurvrouw haar iets te drinken. Maar ze wist niet dat de drank een medicijn in zich had en Leilah was eruit geslagen.

Leilah  wakker  up  en  vind zichzelf wordt gebruikt als een slaaf van de buren . Ze was zeven jaar lang slaaf  . In die jaren werd ze  bijna elke dag verslagen en geslagen.  S- auto's vormden zich over haar hele lichaam, inclusief haar gezicht . De nacht is ongeveer  17  en wordt  nog steeds gebruikt , tot ze op  een  avond genoeg had  . Ze ging naar de  kelder  en  pakte een paar kettingen  die ze vond. Ze  doodde eerst de buren en vervolgens hun dochters.  Die nacht veranderde ze  haar kleding  en  rende ze het huis uit om aan het toneel te ontsnappen . Die nacht werd ze  een creepypasta .

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now