Vet varken

28 4 0
                                    

The Fat Pig is een griezelig verhaaltje voor het slapengaan over een jong meisje dat in de buurt woont van een varkensboerderij die in het bezit is van een verontrustende oude man.

Vet varken

The Fat Pig

Er was een jong Russisch meisje dat bij haar ouders woonde in een klein huis op het platteland. Er waren geen andere kinderen in het afgelegen gebied, dus bracht ze haar tijd voornamelijk alleen door op het veld.

Hun buurman was een dikke man van vijftig jaar oud die varkens ophief op zijn kleine boerderij. Ze walgde van de constante geur van mest die van zijn boerderij kwam en het oneindige geknal van zijn varkens. Wanneer ze op het veld speelde, merkte ze dat hij aan zijn hek stond en haar aandachtig aanstaarde. De vreemde manier waarop ze naar haar keek, gaf haar de kriebels.

Op een avond, toen ze op het punt stond in slaap te vallen, hoorde ze een vreemde kras op haar slaapkamerraam. Ze ging rechtop in bed zitten en zette de lamp op haar nachtkastje aan. De gordijnen scheidden plotseling en ze gilde van afschuw.

Er hing een enorm dik varken in haar slaapkamerraam. Zijn hoeven krasten en krabbelden tegen de vensterbank terwijl hij probeerde zichzelf op te trekken. Ze schreeuwde om haar ouders toen het varken door het raam worstelde en op de grond viel. Het begon te piepen en sprong op haar bed.


De vuile hoeven van het varken spelden haar op de matras en het begon te knagen aan haar gezicht en kwijlde over haar heen. Het doodsbange meisje vocht wanhopig om te voorkomen dat het haar bijt. Haar gezicht was bedekt met kwijl.

Op dat moment snelde haar vader de kamer binnen, zwaaiend met een bijl. Toen hij het enorme varken bovenop zijn dochter zag, slaakte hij een kreet en begon het aan te vallen. Het dikke varken piepte en snelde door de kamer. Het sprong op de vader van het meisje en sloeg hem met zijn gewicht op de vloer. De bijl vloog uit zijn handen. Hij slaagde erin de snuit van het varken beet te pakken en in de ogen te steken.

Hij trok zich terug en begon uit het raam te klauteren. Net toen het weg zou gaan, zwaaide haar vader de bijl en stak het in de rug van het varken. Het monsterlijke beest slaakte een doordringend gepiep van pijn en ontsnapte de nacht in.

De volgende ochtend werd hun buurman dood aangetroffen in het bos. Alle mensen in het gebied waren verbijsterd. Het leek alsof de man doodgebloed had. Zijn lijk was helemaal naakt en er zat een bijl in zijn rug.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now