De houder van afwezigheid

14 1 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, ga naar een willekeurige mentale instelling of huis waar je zelf kunt komen. Wanneer u bij de receptie aankomt, vraagt ​​u iemand te bezoeken die zichzelf "The Holder of Absence" noemt. Mocht de persoon bij de receptie u proberen te overtuigen dat de persoon die u wilt bezoeken er niet meer is, vraag dan om hun mobiele cel te bezoeken Op dit punt zal de receptioniste een blik tonen die alleen als emotieloos kan worden gedefinieerd. De receptioniste zal u naar beneden leiden langs een lange muur met veel deuren aan beide zijden totdat u bij een ijzeren deur komt met één getralied venster erop. de deur voor je maar leid je niet verder. Voorbij de deur is duisternis, niets meer.

Als je de duisternis instapt, zal de deur achter je dichtslaan. Je zit nu vast en de enige manier om te gaan is vooruit. Je zult de grond, het dak of de muren niet kunnen zien. Houd er rekening mee dat je mogelijk heel lang loopt, mogelijk dagen. Terwijl je loopt, zul je je koud en leeg van binnen voelen. Je zult voelen alsof je ziel je lichaam heeft verlaten als een schaal. Na verloop van tijd kun je voetstappen horen die luid klinken. Stop onmiddellijk en wacht. Als de voetstappen niet stoppen, moet je gaan zitten en wachten tot ze het doen. Als ze nog harder beginnen te groeien, zul je zeker omkomen door een onvoorstelbare gruwel. Als de voetstappen stoppen, moet je vooruit drukken totdat je bij een andere ijzerdeur komt, verlicht door een lamp erachter. Open het en ga naar binnen.

Binnenin zal een pikzwarte kamer zijn. Slechts een kleine cirkel van licht op de vloer is te zien, verlicht door een kleine kaars. Achter het licht bevindt zich een stoel met een jas erop. Ga naar de stoel maar ga er niet in zitten, hoe lang je ook hebt gelopen. Wacht tot de kaars uitbrandt. Als dat zo is, steek dan de hand uit en pak de jas. De volgende keer dat u knippert, bevindt u zich voor het bureau in de psychiatrische inrichting of halverwege het huis. Reik naar de rechter binnenborstzak van de vacht en trek een gescheurd vel papier met rode inkt eruit. Lees deze inkt niet of de houder van afwezigheid zal aanwezig zijn en je vernietigen met ondenkbare pijn en angst.

Dit artikel is Object 39 van 538. Houd hem afwezig. Zorg dat ze niet allemaal bij elkaar komen.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now