Inugami

48 2 0
                                    

Inugami is een zeer oude Japanse vloek. Niemand weet wanneer het is ontstaan, maar door de Heian-periode in Japan (794 AD - 1185 AD) was het al verboden. Ze zeggen dat er nog steeds bepaalde gebieden in Japan zijn waar dit ritueel vandaag wordt beoefend.

Het ritueel om een ​​Inugami te maken:

1. Een levende hond wordt tot de nek in de grond begraven.

2. Rauw vlees wordt voor de hond geplaatst, net buiten zijn bereik. De hond kan het eten zien, maar kan het niet eten.

3. De hond heeft een aantal dagen uitgehongerd

4. Zodra de angst en woede van de hond een koortshoogte hebben bereikt, wordt zijn kop doorgesneden met een Japans zwaard.

5. Het hoofd van de hond vliegt weg en klampt zich vast aan het voedsel.

6. Het hoofd van de hond ligt begraven op een kruispunt waar veel mensen overheen zullen lopen. Dit dient om de wrok van de hond te vergroten en te intensiveren.

7. Het hoofd van de hond wordt dan opgegraven en in een oven verbrand totdat alleen de schedel overblijft. De schedel wordt in een schaal geplaatst en het wordt aanbeden als een god.

De uithongering van de hond woede zal veranderen in een krachtige vloek. De persoon die de Inugami heeft gemaakt, zal bezeten zijn en zal zijn verlangens vervullen. De Inugami kan ze echter ook inschakelen en ze bijten. Iemand die wordt vermoord door een Inugami zal bijtwonden over zijn hele lichaam hebben.

De Inugami kan mensen hebben die emotioneel instabiel zijn. Als iemand bezeten is door een Inugami, zullen ze zich vreemd gaan gedragen. Ze zullen pijn in de borst, handen en voeten ervaren, hun schouders zullen plotseling trillen en ze kunnen zelfs gaan blaffen als een hond.

Mensen die een Inugami hebben gemaakt, zouden het veilig bewaren door het in hun huis te verbergen, in een opslagruimte, onder het bed, in een ladekast of in een pot.

Er zijn ook 2 andere kleine variaties die kunnen worden gebruikt om een ​​Inungami te maken. In een, in plaats van de hond in de grond te begraven, wordt hij aan een paal vastgeketend en wordt het voedsel net buiten bereik gehouden. In de andere zijn twee uitgehongerde honden gedwongen om te vechten tot de dood over een bord vis. Nadat de ene hond de andere heeft gedood, geef je de vis aan de winnaar. Terwijl het aan het eten is, snij je zijn hoofd af met een zwaard en dan eet je de resterende vis ervoor op.

Als je eenmaal een Inugami hebt gemaakt, kun je er niet vanaf komen. De Inugami moet in het gezin worden bewaard en door de bloedlijn worden doorgegeven. Families die een Inugami bezaten werden inugami-mochi genoemd.

Creepy verhalen nederlandsDär berättelser lever. Upptäck nu