Houder van alles dat ooit was, maar niet meer

6 2 0
                                    

Zoek in Welk land dan ook, in welke stad dan ook, een persoon. Vraag iemand te bezoeken die zichzelf 'De houder van alles wat ooit was maar er niet meer is' noemt. De persoon zal je blanco aankijken, op zijn plaats bevroren. Wanneer je probeert de persoon te wekken, zul je ontdekken dat ook jij bevroren bent. Dan zul je verdwijnen.

In jouw plaats zul je elk levend wezen dat ooit is gestorven, voelen. Je voelt elk levenloos object dat ooit vernietigd is. En je zult het niets voelen. Maar je zult jezelf niet langer voelen.

Ten slotte zul je de aanwezigheid van anachronisme en nostalgie voelen, afbrokkelend tot wanhoop met de zinloosheid van je pogingen om je eigen verleden terug te winnen. De wanhoop wordt voelbaar, want wat je in je hoofd hebt, zal het in je grootste angst willen vormen. Je weet dat dit een valse vorm is, maar wat er van je verstand over is, is niet in staat om iets zo verschrikkelijks iets anders te geven. Sta niet toe dat de wanhoop deze vorm aanneemt, anders kom je nooit bij jezelf terug.

Zeg niks. Dit zal gemakkelijk te bereiken zijn, omdat je geen middelen hebt om te spreken; maar zelfs een poging zal voldoende zijn om je bestaan ​​permanent te beëindigen. De wanhoop zal je vertellen om iets te doen. Doe het tegenovergestelde.

Je keert terug naar de vorige scène, de persoon met wie je aan het praten was, keek verward.

Deze persoon is Objectnummer 338 van 538 geworden. Verdraag geen weerstand.

Creepy verhalen nederlandsOnde as histórias ganham vida. Descobre agora