Houder van Carnage

6 0 0
                                    

In welke stad of dorp dan ook, in welk land dan ook, ga naar elk oorlogsherdenkingsstandbeeld of gedenkplaat en bekijk de geschreven namen. Kijk in elk van de lijsten totdat je een naam vindt die verborgen is door vuil of stof, vertrouw op je zintuigen, als je het doet, zal het gemakkelijker te vinden zijn. Borstel dit vuil weg om rode letters eronder te onthullen en kijk naar de naam, onthoud het.

Ga naar een bloemist en koop een enkele zwarte roos, die niets meer zegt dan wat je moet doen. Nadat de bloem voor je is ingepakt, neem je de schaar van de bloemist en knip je elke roos in de winkel af, negeer alles wat de assistent doet of zegt en verlaat de winkel met de roos.

Ga op alle mogelijke manieren naar het platteland en pluk een stengel van Hemlock als je kunt. Zorg ervoor dat je dit in je rechterhand houdt en houd de roos links van je vast. Loop het veld in, het maakt niet uit wat daar groeit, zolang er geen dierenleven is. Terwijl je vooruit loopt, zal je geest zich vullen met beelden van oorlog, dood en vechten. Het toont alles, van familierelaties tot beroemde veldslagen. Probeer ze niet te begrijpen, het kan je gek maken. Zodra je het midden van het veld bereikt, ga op je knieën zitten en plaats de zwarte roos voor je, fluisterend de woorden: "ter nagedachtenis aan ..." Eindig met de naam van de gedenkplaat.

Als je je de naam niet herinnert, of als je de bloemen in verkeerde handen had, zul je voelen dat wijnstokken je verstrikken. Ze zullen je naar de bodem eronder slepen. Je zult er in stikken en je zult voelen dat je uit elkaar wordt gereten door de planten, je zult je langzaam voelen sterven, bewust blijven voor altijd.

Als je echter de juiste naam hebt gefluisterd, zal de roos opstaan ​​en een deur eronder openen. Ga erin maar kijk niet rond. Je omringen is eindeloos bloedbad: planten en dieren sterven, mensen worden gedood, gebouwen worden afgebroken en verbrand, de natuur zelf stort in op vernietiging. Om naar een van deze te kijken, zou een deel van hen worden.

Je zult een man in de verte zien staan, hem langzaam naderen. Blijf zwijgen, je moet de dood respecteren. Hij zal zich omdraaien en naar je kijken. Je moet in zijn ogen kijken en je zult jezelf in de bloemist zien. Je hoort de schreeuw van elke bloem terwijl je het hoofd afsnijdt. Hij zal je dan elke keer laten zien dat je pijn, bloedvergieten of de dood van alle wezens, het plantenleven of mensen hebt veroorzaakt.

Dit maakt veel mensen gek, maar als je merkt dat je in staat bent om het te verduren, dan zal hij knipperen en zijn hand uitsteken naar de Hemlock. Geef het hem niet, maar snij de bloemen af ​​en zeg: "Je zult niet de dood van mij zijn." De man zal gillen en een zwarte roos plukken uit een van de scènes naast je. Hij zal het naar je toe stoten en een doorn zal voelen alsof het je hart binnendringt.

Je stort in en wordt later wakker voor de gedenkplaat. Kijk ernaar en je zult zien dat de naam die je eerder hebt gebruikt, opnieuw bedekt is met vuil. Veeg het weg en dat deel van de plaque zal in je hand loskomen.

Dit is Object 168 van 538. Vergeet niet dat de grootste schade kan worden veroorzaakt door de kleinste actie.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now