The Blad Man

50 4 0
                                    

'S Nachts gaat The Bald Man van huis tot huis, glurend in badkamerramen en kijkt naar mensen terwijl ze op het toilet zitten, een douche nemen of zich uitkleden. Hij is een oude, griezelig uitziende Japanse man en hij duwt zijn hoofd tegen het raam en kwijlt naar de mond terwijl hij je bespiedt, in de hoop je naakt te vangen.

Jaren geleden was er een oude man die geobsedeerd was om jonge meisjes naakt te zien. Deze griezelige en verdorven persoon sloop 's nachts door de straten van zijn dorp en gluurde in de ramen, in de hoop een glimp van naakt vlees op te vangen. Toen zijn familie te weten kwam over zijn walgelijke gedrag, schaamden ze zich en weigerden hem iets te doen. Om hem te straffen, schoren ze zijn hoofd en verbanden hem uit het dorp.

De kale man bouwde zelf een hut in de bergen en ging daar wonen als een kluizenaar. Hij deed zijn best om niet meer aan meisjes en naaktheid te denken, maar het had geen zin. Zijn sinistere driften namen hem over en hij was machteloos om weerstand te bieden. Uiteindelijk gaf hij toe aan zijn rare dwanghandelingen en sloop hij in het holst van de nacht het dorp in en ontvoerde een jong meisje. Hij bracht haar terug naar zijn hut, waar hij haar vasthield en afschuwelijke dingen met haar deed.

Op een dag, terwijl de kale man weg was, kwam een ​​dief zijn onbewaakte hut tegen en besloot de spullen van de man te stelen. Toen hij naar binnen ging, vond hij het jonge meisje dat was ontvoerd. Hij nam medelijden met het arme meisje en maakte haar los. Net toen hij haar hielp ontsnappen, keerde de kale man terug. Er was een groot gevecht, maar op het einde slaagde de dief erin om de kale man te vermoorden en het meisje terug te brengen naar haar dankbare ouders.


Daarna keerde de kale man terug als een geest en begon buiten het huis van het meisje te verschijnen. Hij droeg een witte kimono en tuurde 's nachts door de ramen, iedereen binnen beangstigend. De ouders waren bang dat de geest haar zou proberen te kidnappen, dus verstopten ze hun dochter. Vanaf die tijd is de geest van de kale man van huis tot huis gegaan, glurend in de ramen van toiletten, badkamers en slaapkamers, wanhopig op zoek naar jonge meisjes ...

Ze zeggen dat als je zijn naam "Kanbari Nyudo" in de badkamer zingt, zijn kale hoofd soms in de wc-pot zal verschijnen. Als je op oudejaarsdag "Ganbari Nyudo, kleine koekoek" in je badkamer zingt, zal de kale man je niet meer lastig vallen.

In een verhaal ging een jong meisje op een late avond naar de badkamer. Ze stond op en pakte het toiletpapier toen ze een vreemd gegrinnik achter haar hoorde. Ze draaide zich om en zag een gezicht tegen het matglazen raam van haar badkamer gedrukt. Ze zag de trekken van een oude, kale man en hij gluurde op haar in en lachte stilletjes tegen zichzelf. De andere kant van het raam was bedekt met kwijlen.

Het jonge meisje was verstijfd van angst en rende de badkamer uit met haar broek om haar enkels, schreeuwend om haar ouders. Toen ze haar vader vertelde wat ze had gezien, vloog hij woedend en rende naar buiten om de walgelijke oude man te confronteren. Toen hij echter in het steegje achter het huis aankwam, vond hij het leeg.

Toen keek de vader naar het badkamerraam. Er waren ijzeren staven door het raam en er was een opening van 10 cm tussen de spijlen en het matglas. Er was geen manier om iemand met zijn gezicht tegen het glas te drukken. Er ging een koude rilling over zijn rug, toen hij zich realiseerde dat wat er ook aan zijn dochter zat te gluren terwijl ze op het toilet was, het niet menselijk kon zijn.

In een ander verhaal was er een jong Japans meisje dat zich erg schaamde voor haar lichaam. Op een avond speelde ze volleybal met een stel andere meisjes. Na de wedstrijd moest ze douchen, maar ze schaamde zich om iemand anders haar naakt te laten zien. In plaats daarvan wachtte ze tot alle andere meisjes klaar waren voordat ze zelf in de douche ging.


Alleen in de slecht verlichte doucheruimte liet ze haar handdoek vallen en zette de douche aan. De waterdruk leek zwak, want er kwam alleen een trage druppel water uit. Ze deed haar best om zich in het zwakke straaltje water te wassen. Halverwege haar douche hoorde ze het zwakke geluid van het lachen.

"Hee hee hee".

Het klonk als een oude man die giechelde en grinnikte tegen zichzelf. Ze keek rond, maar ze kon niemand zien. Ze luisterde hard, op zoek naar de bron van het rare geluid, maar het enige wat ze hoorde was stilte.

Het meisje bleef douchen, tot ze het gelach weer hoorde.

"Hee hee hee!"

Deze keer was het luider.

"Hey you creep!" Schreeuwde ze. "Denk niet dat ik je niet kan horen!"

Ze voelde zich zo kwetsbaar dat ze naakt in de douche stond met niets om haar te bedekken, dat ze besloot snel op te schieten en te finishen. Net toen ze weg wilde gaan, hoorde ze de lach weer.

"HIJ HÉ HEE!"

Deze keer was het erg hard. Het leek van boven te komen. Ze keek op naar de douchekop en zag iets waardoor ze schreeuwend de kamer uit rende.

In plaats van een douchekop was het een oude man die uit de muur erboven stak. Hij staarde naar haar, grinnikend griezelig en kwijlend over haar heen ...

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now