Houder van Charms

3 0 0
                                    

In elke stad, in welk land dan ook, op elk moment reizen, een weg niet afgelegd, in een auto met een spiegel om je gezicht te zien en een achterbank. Terwijl je langs deze weg rijdt, moet je kalm, gefocust, mentaal voorbereid en charismatisch zijn, je uiterlijk doet er echter niet toe.
Jouw taak is om een ​​audiëntie te hebben bij de houder van charmes. Pas op dat zij een demon is, en om haar te betoveren, moet u zich als één gedragen. Als je klaar bent, vraag je: "Wie waren degenen die zich niet bewust waren?" Merk op dat er hier geen weg terug is.

Als je niet klaar bent, stel de vraag dan niet, blijf rijden en ga terug naar huis. Er zullen geen gevolgen zijn.

Als je de vraag stelt, zal een vrouw of man, afhankelijk van je voorkeur, van onvoorstelbare schoonheid op de achterbank achter je verschijnen. Hun uiterlijk verschilt van persoon tot persoon, op basis van uw smaak. Draai je niet om, bekijk ze slechts kort in de spiegel. Als je te lang staart, helemaal niet, of overstuur maakt met onbeantwoorde vragen, zal God je helpen, want je dood zal pijnlijk zijn.

Alleen vraag hen hoe je gewelddadig, gruwelijk en verachtelijke dingen zou doen. Zoals hoe je baby's met scheermesjes afknipt, kinderen met messen wrijft, vingers afhakt of tanden eruit trekt met sleutels. Geweld, bloed en gore windt hen op. Wat je ook doet, stop niet op elk moment, pauzeer slechts kort tussen zinnen.

De snelheid van je woorden doet er niet toe, maar ga niet te langzaam, anders verliezen ze geduld en dat wil je niet. Blijf gewoon praten tot je keel bloedt en je tong droogt en je kunt geen ander haatdragend en boosaardig woord uitbrengen. Dit kan tot uren of dagen duren, afhankelijk van je morele keuzes in het leven. Als je op een gegeven moment stopt, of als ze desinteresse tonen, heb je gefaald en verlies je. Je zult niet sterven, maar zult een oneindige sluimer doorbrengen om de kwelling te leven die je hen zo heftig hebt beschreven.

Maar als het lukt, hoor je een onhoorbaar gefluister. Kijk in de spiegel en je zult vreselijke beelden zien van glimlachende baby's zonder lichamen en huidloze gezichten spelen in de spiegel. Squirten in bloed en pus. Een scherm dat Death's rug zou koelen.

Laat de beelden je niet storen, want je bent op de goede weg. De afbeeldingen zijn projecties van jou, want jouw haat heeft de houder gecharmeerd. Wees niet bang als je voelt wat de beelden voelden, speels verdriet en verdriet op smaak gebracht met diep brandende haat. Als er geen beelden meer in de spiegel verschijnen, sluit u uw ogen. Houd je haat, en gewoon een beetje gezond verstand en de mensheid die je nog hebt.

Open nooit je ogen, ook al hoor je een oude en gekke vrouw de slangenbezweerdermelodie in je hoofd zingen. Soms zingt ze het Engelse alfabet, of kinderliedjes. Open je ogen zodra het zingen stopt en je staat in een veld met dood gebladerte.

Acht meter voor je staat een demon. Zijn schil is gekookt in zwart, druipend, olieachtig vlees dat met zure geluiden naar de aarde pleistert. Zijn blootgestelde botten hebben weelderige groene maden, misplaatste ogen en giftanden. De orgels sieren het naakte lichaam. Zijn gezicht, op je neerkijkend, vertoont een verwrongen lach. Zijn ogen zijn verzonken in paarse grotten waar de stopcontacten zouden moeten zijn. De lippen zijn afgeschilferd, gekookt door de olie die ooit haar neus was. In plaats van haar tanden, zijn gesneden tandvlees, bengelen en boog op onmogelijke manieren.

Het zal dan de melodie zingen van een paar dat gaat trouwen. Zijn sissende, maggotische handen vasthouden. Het zal haar nek uitsteken voor je kus. Je moet het kussen. Zijn lippen zullen koud zijn, net als rauw vlees. Het gesneden tandvlees zal hard en metaalachtig zijn, zijn tong bitter. Maar zo zoet als een kus, zal het als een gekookt mens smaken.

Na de kus ontwaak je om jezelf in je auto te vinden, geroest en de meeste delen zijn verdwenen. Je hebt een woedende paarse tumor op je keel. Niemand zal er aandacht aan schenken, want jij bent de enige die het kan zien. Maar maak je geen zorgen, want je hebt de gave van uiting en charisma. Je kunt iemand voor je laten vallen, metaforisch of letterlijk. De tumor is object 346 van 538. Kies je woorden zorgvuldig.

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu