Charlie Matheson Jr.

4 1 0
                                    

In de Steam-update van de aankomst, wanneer Lauren in de val zit, wordt het vuur bij de deur waar Lauren is binnengekomen, uitgeblazen en kan de deur worden gehoord terwijl voetstappen worden gehoord. De batterij van de camera is bijna dood en begint te flitsen van onsamenhangende vormen en harde geluiden, terwijl de aftakelende figuur Charlie Matheson Jr. is. Hij sluit zich vervolgens op Lauren in en haalt haar koud uit.

Wakker worden in de kelder toont de rottende vorm van Charlie, nu een proxy , die de trap bewaakt. Pogingen om naar de trap toe te lopen terwijl hij het bewaakt, zullen duidelijk worden belemmerd en ervoor zorgen dat hij nogal heftig uithaalt, waardoor Lauren terug wordt gestuurd. Na het verkennen van de kelder is Charlie plotseling verdwenen, waardoor Lauren uit de kelder kan komen en een laag gehuil kan onderzoeken.

In het verborgen level, "Memories", speelde Charlie met zijn gezin op het strand en picknickte toen Charlie een spoor van speelgoed zag dat hem naar bossen leidde. Terwijl hij het laatste deel van de trein grijpt, begint Slender Man hem te achtervolgen. Zijn ouders beginnen hem te roepen; speels in het begin, maar dat raakt al snel in paniek. Charlie begint aan het einde van het bos te rennen, alleen om in een doodlopend straatje te belanden terwijl de tentakels van Slender Man Charlie Jr grijpen. Terwijl zijn vader een laatste hoorbare kreet voor zijn naam uitspreekt, schreeuwt Charlie Matheson Jr. "HELP !!!" Het scherm wordt dan zwart.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now