Verlaten boederij

8 2 0
                                    

In het midden van Engeland is er een boerderij die eigendom is van een man genaamd John Glass. Als je het geluk hebt om deze boerderij te vinden, zal John je graag meenemen om zijn dieren te zien en je met uiterste vriendelijkheid behandelen. Hij zal je daar houden tot de avond valt, wanneer hij erop staat dat je moet blijven en terug moet rijden in de ochtend. Omdat je deze oude man niet wilt minachten, zul je het erover eens zijn en je neerleggen voor de nacht in een knusse kamer.

'S Ochtends wordt u wakker op een matras zonder matras. De kamer zal vies, stinkend en oud lijken. De rest van de boerderij zal ook, met een paar rottende dierenkadavers in de velden. Er zullen geen geluiden zijn behalve het geluid van vaag piepen. Je zult merken dat het uit een vervallen schuur komt en, als je binnen durfde te kijken, zul je jezelf vastgebonden en gekneveld zien. Je zult John Glass zien martelen op manieren die je je niet eens kunt voorstellen. Dan wordt u wakker in uw eigen bed zonder herinneringen aan de dag ervoor.

Je gaat op zoek naar een verlaten boerderij en zodra je het ziet, besluit je om daar te verhuizen en het te renoveren. Je zult je oude leven vergeten. Een jaar later komt er een nietsvermoedende reiziger naar je boerderij. Je zult ze met plezier meenemen om je dieren te zien en ze met uiterste vriendelijkheid te behandelen.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now