Bloed Rachel

8 1 0
                                    

Rachel was een meisje dat homeschoold was. Ze had haar moeder nooit mogen ontmoeten, maar ze hoorde dat ze haar vader verliet omdat ze iemand anders mocht . Sinds haar ouders scheiden, had haar vader gedronken en dreigde ze mensen te vermoorden. Haar kleine zusje Ranika kreeg slechte invloeden van hem. Toen ze naar school ging, werd ze door veel mensen opgepikt, maar ze kon het aan niemand vertellen.

Op een dag kwam Rachel naar een voodoo-winkel. Toen ze naar binnen ging zag ze daar een knappe man. Hij vertelde haar dat hij alles aan haar zou geven, elke wens, maar alleen voor een prijs. De prijs was dat Rachel haar menselijke ziel moest opgeven. Rachel zag zijn aantrekkelijkheid en ze besloot ermee in te stemmen. Maar het was allemaal een truc. Haar huid werd bleek en levenloos, haar haar werd rommelig, haar ogen waren niet meer groen, ze waren grijs. Ze had een hekel aan hoe ze eruitzag.

De man kuste haar en rende weg. Rachel begon toen huilend naar huis te rennen. Toen ze thuiskwam, zag ze dat Ranika werd geslagen door haar vader. Rachel vermoordde vervolgens haar vader door een mes te gebruiken. Rachel rende naar de badkamer en begon haar haar te knippen en voor haar ogen te leggen. Ze greep toen Rae Rae en rende naar het bos. Ranika vond nog een meisje. Ze was ook bleek. Ze besloot toen voor Ranika en het meisje te zorgen. De meisjesnaam was Lucy. Rachel hield van Lucy, ze was mooi, slim en grappig.

Ze had ook een gewelddadige familie die ze had vermoord. Rachel besloot dat ze alles voor haar zou doen. Toen raakte Rae Rae verdwaald. Rachel was zo bang en probeerde haar te zoeken. Ze vond een landhuis. Het landhuis is verlaten en Rachel heeft nu geen huis meer, speciaal voor de kinderen. Ze besloot daar te gaan wonen om fris te beginnen.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now