Zwarte Kimono

26 5 0
                                    

Ik woon in Japan en veel van mijn vrienden hebben me verteld over hun enge ervaringen met het bovennatuurlijke. Ik denk dat de engste kwam van mijn vriend, die in staat was om spoken te zien toen hij jonger was.

Op een dag wilde hij afspreken met een meisje waarmee hij naar school was gegaan. Haar naam was Asako. Ze regelden elkaar op een populaire locatie in Tokio. Toen de dag aanbrak, wachtte hij daar een paar uur op, maar ze kwam nooit opdagen. In de veronderstelling dat ze het vergeten had of de dag verkeerd had, ging hij naar huis.

Later die avond belde hij haar en hij ontdekte dat ze boos op hem was omdat ze niet opdook. Blijkbaar was ze op het juiste moment op de ontmoetingsplaats geweest, maar op een of andere manier hadden ze elkaar gemist. Hoewel het vreemd was, is Tokyo een grote stad en was de ontmoetingsplaats druk, dus lachten ze het uit en maakten plannen om elkaar te ontmoeten op een kleiner treinstation buiten de stad.

Maar deze keer, toen mijn vriendin haar ging ontmoeten, wachtte hij een paar uur. Hij vroeg de medewerkers van het station zelfs een mededeling te doen waarin ze Asako vroegen hem bij de uitgang te ontmoeten, maar ze kwam nooit opdagen. Uiteindelijk gaf hij het op en ging naar huis.

Hij belde haar die avond opnieuw en ze stond erop dat ze daar bij de uitgang had staan ​​wachten zoals ze hadden geregeld. Hij vertelde haar hoe hij hen had gevraagd een aankondiging te doen en zij zei dat ze het had gehoord terwijl ze daar bij de uitgang stond, maar er was niemand anders in de buurt.

Dit heeft hen echt gekropen, dus mijn vriend stelde voor dat hij en zijn vriendin Yukiko naar Asako's appartement zouden gaan om haar die avond te ontmoeten. Ze stemde toe en mijn vriend en Yukiko gingen er meteen heen.

Toen ze daar aankwamen, leek alles normaal. Ze brachten de nacht door met drinken, praten en plezier maken. Ze verloren tijd uit het oog en voordat ze het wisten, hadden ze de laatste trein naar huis gemist. Asako vertelde hen dat ze konden blijven overnachten en haalde een futon naast haar bed zodat ze op konden slapen.

Ergens rond 3 uur werd mijn vriend plotseling wakker. Hij kon niet bewegen. Toen hij zijn ogen opendeed, zag hij Asako boven hem opdoemen. Ze zat op zijn buik. Haar ogen waren zwart en haar gezicht was bleek. Haar lange zwarte haar hing in zijn gezicht. Ze droeg een zwarte kimono en had een vreemde hoofdtooi die eruitzag als een driekantige kandelaar met brandende kaarsen.

Toen ze dichterbij kwam, begon haar haar in een harde wind te waaien en het vatte vlam. Hij voelde de vurige hitte van haar laaiend haar tegen zijn gezicht, maar hij kon nog steeds geen spier bewegen. Hij begon echt in paniek te raken toen ze naar zijn nek reikte en hij probeerde Yukiko te roepen, maar zijn stem zou niet werken. Ze begon in zijn nek te knijpen en fluisterde ondertussen iets dat hij niet kon verstaan.

Plotseling kon hij schreeuwen en hoorde hij iemand op het bed bewegen. Hij draaide zich om en het was Asako, die er slaperig en verward uitzag. Hij keek omhoog naar de vrouw die hem wurgde en ze was verdwenen. Zijn vriendin Yukiko lag in de buurt op de grond in de buurt.

Hij vertelde hen niet wat er was gebeurd, zodat ze niet in paniek raakten, maar ongeveer een maand of twee later ging hij naar een traditioneel toneelstuk met zijn vriendin. Een van de personages was de geest van een wraakzuchtige vrouw die in haar vorige leven was verraden. Haar doel was om de reïncarnatie op te sporen van de man die haar verraadde en hem doodde. Ze was bleek van lang, zwart haar en droeg een zwarte kimono. Ze had ook een hoofddeksel met drie spijlen en haar haar zou vlam vatten van de brandende kaarsen daar.

Later ging hij naar een waarzegster en vroeg haar ernaar. Ze vertelde hem dat hij in zijn vorige leven een vrouw had verraden en dat de geest van de vrouw was gereïncarneerd als Asako. Toen hij geprobeerd had haar te ontmoeten, hadden zijn beschermgeesten voorkomen dat ze elkaar zagen om hem veilig te houden. Toen hij echter in haar appartement bleef, had hij zichzelf opgesloten op een plek waar ze hem kon aanvallen. De waarzegger vertelde hem dat hij geluk had om te leven.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now