De houder van geloof

1 0 0
                                    

Ga in welke stad of welk land dan ook naar een operahuis of concertzaal waar je naartoe kunt. Wanneer je de hoofdbewaarder vindt, vraag je om degene te bezoeken die zichzelf 'De Houder van het Geloof' noemt. De bewaarder zal berustend zuchten en u vervolgens naar de hoofdopvoeringshal leiden.

De beheerder neemt je mee naar het hoofdpodium en gaat dan weg. Wacht tot hij helemaal weg is en haal het gordijn opzij. Als wat je ziet, is wat je zou verwachten achter een toneelgordijn, dan was het niet de bedoeling dat je deze taak voltooide, en de rest van je leven kan in minuten worden gemeten.

In plaats daarvan ziet u misschien een muur van marmer, effen wit, behalve waar zwart gekrabbeld. Benader de muur en je zult zien dat de scrawls inderdaad duizenden persoonlijke handtekeningen zijn. Op dit punt ziet u de jonge vrouw misschien rechts op de foto verschijnen, wat bijdraagt ​​aan de gekraste namen. Ze maakt een reproductie van je eigen handtekening, perfect tot in het kleinste detail.

Bekijk de jonge vrouw in stilte. Als ze zich bewust is van je aanwezigheid, zal ze zich omdraaien en je in de ogen kijken. Een witte mist zal de onderste helft van haar gezicht verduisteren, maar zelfs het weinige dat je ziet is voldoende om te bepalen dat ze een bepaalde mysterieuze schoonheid bezit.

Een onstoffelijke en op de een of andere manier vertrouwde mannelijke stem zal vragen of je de geliefde echtgenoot van de vrouw hebt gezien. Negeer de vraag en vraag: "Hoe groot is hun verlangen om zich te herenigen?"

Als de ogen van de vrouw kleiner worden als reactie, dan heb je hopelijk vrede gesloten met je vijanden. Anders produceert de vrouw een viool en gaat door met spelen. De viool zelf produceert geen geluid, maar je hoort in je geest het geluid van brekende golven tegen een strand. Richt al je wil op de ogen van de vrouw, want luisterend naar de brekende golven moet je ze laten oplossen in een demonische koor die je tot waanzin zal drijven.

Terwijl je je richt op de ogen van de vrouw, zul je in jezelf voelen wat ze voelen. Je zult hun demonische drang tot hereniging voelen, en de kracht van dit gevoel kan je geest heel erg scheuren.

Als je herstelt van de waas van hun gevoel, zul je de marmeren muur bijna helemaal leeg vinden, met alleen je eigen handtekening. De vrouw zal voor je buigen, en de stem zonder lichaam zal je bedanken voor het begrip. Kijk naar je dominante hand om te zien dat de boog van de viool van de vrouw er is. Als je hiermee speelt, krijg je de zuiverste muziek die mogelijk is, maar alleen voor je oren.

Als je weer omhoog kijkt, sta je buiten het concertgebouw.

De strijkstok is Object 183 van 538. Ze geloven alleen in hun hereniging, maar wat geloof je?

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu