Stomme meid

56 5 0
                                    

Op een avond nodigde een meisje genaamd Rachel een leuke jongen uit die ze kende naar haar huis. Haar ouders waren weg voor het weekend, dus ze hadden de plaats voor zichzelf. De naam van de man was Benny en ze dacht dat hij de knapste jongen van school was.

Ze zaten op de bank en na een tijdje begonnen ze te vrijen. Het werd behoorlijk warm en zwaar en Benny trok zijn shirt uit. Plotseling begon de mobiele telefoon van Rachel te rinkelen.

"Hé schat, ik moet deze oproep aannemen," zei ze. "Ik ben zo terug."

"Ja, OK ... Natuurlijk," antwoordde Benny.

Rachel stond op, pakte haar telefoon en liep naar de volgende kamer en deed de deur achter zich dicht.

Rachel: Hé! Hoe gaat het?

John: Niets veel. Hé schat, denk je dat we later iets kunnen doen? Mijn baas heeft me vanavond vroeg gestopt met werken. Wat zijn de kansen, hè?

Rachel: Uh ... Ja, dat klinkt geweldig!

John: OK, cool. Ik ben bijna bij jou thuis. Ik kom je ophalen en we zullen praten over waar te gaan.

Rachel: Oh, um ... dat is niet zo'n goed idee ...

John: Waarom niet?

Rachel: Ik heb het nu net druk ... Sorry.

John: bezig met wat? Ik ben je vriendje! Heb je geen tijd om mij te ontmoeten? Je hebt geen andere plannen gemaakt, of niet?

Rachel: Eh ... Nee ... Nee ... ik was gewoon ... euh ... aan het avondeten met mijn ouders.

John: Ik dacht dat je zei dat je ouders dit weekend weg waren ...

Op dat moment liep haar vriend door de voordeur. Hij liep de hoek om naar de gang en zag zijn beste vriend, Benny, op de bank zitten met zijn overhemd eraf. Rachel kwam de kamer binnenstormen.

John: Wat is er verdomme aan de hand ?!

Rachel: Ik kan het uitleggen! Luister alsjeblieft naar me!

John: Benny? BENNY! Wat doet hij hier?

Rachel: Hij hielp me gewoon met mijn huiswerk.

John: OMG! Hoe kon je Rachel? Hoe kon je me dit aandoen? Ik dacht dat je van me hield! En toch, hier ben je, bedriegt mij met MIJN BESTE VRIEND! Ik geloof dit niet!

Rachel: John ... Het is niet hoe het eruit ziet!

Zoals het jonge stel betoogde, legde Benny schaapachtig zijn shirt weer op en klom uit het raam. Schreeuwend en beschaamd begon hij zijn auto en reed de straat uit.

John voelde zich misselijk in zijn maag. Met tranen in zijn ogen snelde hij de woonkamer uit en gooide de deur dicht. Rachel liep haar vriend achterna en smeekte hem naar haar te luisteren.

Rachel: NEE! Please! Kom terug, John !! Pleeeeeasssse ???? !!

Ze greep hem bij de arm, maar hij veegde haar ruw weg. John draaide zich om en keek de ogen van zijn vriendin recht in de ogen. De tranen stroomden over zijn wangen.

John: Waarom, Rachel? Waarom? Ik hield van je! Oh mijn God, hoe kon ik zo dom zijn geweest. Ik werd verliefd op een zwerver. Dat is wat zij meisjes zoals jij noemen, is het niet? Hoeveel andere jongens zijn er geweest, Rachel? Hier neem deze!

Hij haalde iets uit zijn zak en gooide het in haar gezicht. Het viel op de vloer en toen Rachel naar beneden keek, zag ze dat het een ring was. Haar mond viel open en ze viel op haar knieën. Het was een diamanten verlovingsring. Ze greep het met trillende handen en hield het omhoog.

Rachel: Jij ... Zou je me voorstellen?

John: Ja ... Hoe dom was ik? Misschien kun je beter het houden ... Iets om me te herinneren door ...

Daarop stormde hij naar buiten en sprong in zijn auto. Terwijl Rachel bij haar voordeur stond te huilen, ongecontroleerd huilend, zag ze zijn koplampen in de verte vervagen.

Later op de avond werd ze gewekt door het geluid van haar bel. Toen ze antwoordde, stonden er twee politieagenten op haar stoep.

"Het spijt me dat ik degene ben die het slechte nieuws tegen je heeft gezegd", zei een politieagent. 'Een paar uur geleden hebben we je vriendje dood gevonden. Hij pleegde zelfmoord. '

Rachel kon niet geloven wat ze hoorde. Ze barstte in tranen uit en viel op de grond, opkrullend in een bal.

Terwijl ze snikte en jammerde, vertelden de politieagenten haar wat er was gebeurd. Blijkbaar had haar vriend het ene uiteinde van een touw om zijn nek gebonden en het andere uiteinde rond een boom. Toen stapte hij in zijn auto en reed weg. Toen het touw strak trok, scheurde het zijn hoofd eraf. Hij had zichzelf onthoofd.

'Toen we hem vonden, had hij een foto van jou in zijn hand geklemd,' zei de andere politieagent. "Op de achterkant had hij twee woorden gekrabbeld ... ZUIGENDE ZOCHTEN."

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now