Eyeless jack

195 6 0
                                    

Hallo, mijn naam is Mitch. Ik ben hier om jullie te vertellen over een ervaring die ik had. Ik weet niet of het paranormaal was of wat voor domme woorden mensen ook gebruikten om bovennatuurlijke verschijnselen te beschrijven, maar nadat dat ding mij bezocht, geloof ik nu in dat paranormale afval.
Een week nadat ik bij mijn broer, Edwin, was ingetrokken, nadat mijn huis was afgeschermd, was ik klaar met het uitpakken. Edwin vond het leuk dat ik naar binnen ging, omdat we elkaar na 10 jaar niet meer hadden gezien, dus ik was ook opgewonden. Ik viel al snel in slaap nadat ik was ingetrokken. Na die 1 week hoorde ik ruisende geluiden van buitenaf rond een uur in de ochtend. Ik dacht dat het een wasbeer was, dus negeerde ik en probeerde ik in slaap te vallen. De volgende ochtend vertelde ik het Edwin en hij stemde toe.
Maar de volgende nacht dacht ik dat ik mijn raam open hoorde komen en een luide dreun hoorde, alsof er iets in mijn kamer binnenkwam. Ik schoot omhoog en keek door mijn kamer, maar ik zag niets. De volgende ochtend liet Edwin zijn koffiekop vallen toen hij me zag. Hij hield een spiegel in de buurt omhoog en ik zag mezelf. Ik had een grote snee in mijn linkerwang.
Nadat ik met spoed naar het ziekenhuis was gebracht, vertelde mijn arts me dat ik moet zijn gaan slaapwandelen, maar toen liet hij me iets zien dat mijn bloed koud maakte. Hij tilde mijn hemd op om een ​​dichtgenaaide snede te onthullen waar mijn nieren waren. Ik begon in zijn ogen, mijn ogen breder. 'Op de een of andere manier ben je gisteravond je linker nier kwijtgeraakt. We weten echter niet hoe. Sorry Mitch. "Vertelde mijn dokter me.
De volgende nacht was mijn breekpunt. Rond middernacht werd ik wakker om een ​​echt huiveringwekkend zicht te zien. Ik staarde van aangezicht tot aangezicht met een wezen met een zwarte hoodie en een donkerblauw masker zonder neus of mond naar me starend. Het ding dat me het meest bang maakte, was dat het geen ogen had. Gewoon lege zwarte gaten. Het schepsel had ook een zwarte substantie uit zijn sockets druipend. Ik pakte de camera in de buurt op een schoorsteenmantel en maakte een foto. Nadat de foto genomen was, kwam het beest naar me toe en probeerde mijn borst open te klauwen om bij mijn longen te komen. Ik stopte ermee door hem in het gezicht te schoppen. Toen ik mijn kamer uit rende, greep ik mijn portemonnee. Ik zou het geld nodig hebben. Ik rende het huis van mijn broer de nacht in. Uiteindelijk belandde ik in het bos bij Edwin's huis en struikelde over een rots.
Ik viel bewusteloos en werd wakker in het ziekenhuis. Mijn dokter kwam de kamer binnen. Dezelfde die me eerder heeft behandeld. "Ik heb goed nieuws en slecht nieuws, Mitch." Begon mijn dokter. "Het goede nieuws is dat je lichte verwondingen hebt opgelopen en dat je ouders je gaan ophalen." Ik zuchtte opgelucht. 'Het slechte nieuws is dat je broer is gedood door een ... ding. Sorry."


Mijn ouders brachten me terug naar het huis van Edwin om mijn resterende spullen te verzamelen, wat ik deed. Toen ik mijn kamer binnenkwam, was ik bang, maar bleef kalm. Ik pakte mijn camera en stopte toen dood in mijn tracks. In de gang die naar mijn kamer leidde, zag ik Edwins lichaam en iets kleins naast hem liggen. Ik pakte het dingetje op en ging naar de auto van mijn ouders, zonder het lichaam van Edwin te vermelden. Ik keek naar het ding dat ik had opgepikt en bijna braakte. Ik hield mijn gestolen, half opgegeten nier, met een zwarte substantie erop.

Creepy verhalen nederlandsTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon