Dromen en nachtmerries

62 2 0
                                    

Mijn dromen en nachtmerries als kind werden achtervolgd door een verhaal dat ik las in een boek dat mijn ouders voor me kochten. Het was een boek met echte spookverhalen, waarvan ik hield toen ik nog een klein kind was.

Het blijft het meest verontrustende en enge echte spookverhaal dat ik ooit ben tegengekomen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het blijft het meest verontrustende en enge echte spookverhaal dat ik ooit ben tegengekomen. Ik kan me niet alle details herinneren, maar ik zal proberen zoveel mogelijk van het verhaal te vertellen, zoals ik me herinner. Het boek beweerde dat het een waar gebeurd verhaal was, maar probeer het als ik zou kunnen, ik heb er nooit meer informatie over kunnen vinden.

Jaren geleden, in een klein stadje, ergens in de Verenigde Staten, verhuisden een echtpaar en hun jonge dochter naar een oud huis.

Op een avond werd de dochter gewekt door een vreemde geur in haar slaapkamer. In het begin wist ze niet zeker of ze nog aan het dromen was. Ze kon nauwelijks ademen en de lucht was dik van de rook. Terwijl ze met haar ogen knipperde en rondkeek, merkte ze dat haar slaapkamer er anders uitzag. Het behang was oud en bladderde van de muren. Het tapijt was versleten en versleten in plaatsen. Het meubilair in haar kamer leek ouderwets en overal waren spinnenwebben en schimmels. Bang, sprong ze uit bed en probeerde zich door de gang naar de kamer van haar ouders te begeven.

Een paar minuten later hoorde de familie die naast hen woonde geschreeuw buiten hun huis en een geklungel op hun voordeur. Toen ze de deur openden, zagen ze dat het kleine meisje daar stond. Ze huilde en praatte onsamenhangend en bleef maar wijzen naar haar eigen huis. Toen ze over de tuinmuur keken, zagen ze dat haar huis in brand stond.

Ze belden meteen de brandweer, die enkele minuten later arriveerde en het vuur uitdreef. Helaas was het grootste deel van het huis onherstelbaar verbrand en in het puin vonden ze de verkoolde lichamen van de ouders van het kleine meisje. Het bleek dat ze levend waren verbrand terwijl ze in bed lagen.

Toen de politie het meisje ondervroeg, vertelde ze hun een schokkend en ongelovig verhaal. Toen ze 's nachts wakker was geworden, ging ze naar de kamer van haar ouders en opende de deur. Ze was geconfronteerd met een gruwelijke scène. Haar ouders lagen dood in bed en er stonden twee jonge zwarte jongens boven hen. Een van de jongens hield een bloedige schaar vast. Het meisje zei dat ze begon te schreeuwen en vluchtte naar het huis van de buren.

De politie geloofde haar verhaal eerst niet en ging ervan uit dat ze nachtmerries had. Maar toen ze de geschiedenis van het huis onderzochten, ontdekten ze dat het oorspronkelijk een hervormingsschool was geweest voor jonge zwarte jongens. De jongens werden vreselijk behandeld door de mensen die de hervormingsschool leidden en het was uiteindelijk gesloten en omgezet in een residentieel bezit. Niemand kon ooit het meisje overtuigen dat wat ze had gezien slechts een droom was.

Dit is het verhaal dat ik jaren geleden in dat boek las en, van alle echte spookverhalen die ik ooit heb gelezen, maakte deze me het meest bang. Het maakte me zo gek dat ik het boek moest weggooien omdat ik nachtmerries had. lol

Dus als iemand dit verhaal herkent, laat dan een reactie achter en vertel me waar het gebeurde, zodat ik het verhaal verder kan onderzoeken en bepalen of het echt waar is.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now