The Bloody Countess.

12 1 0
                                    

The Blood Countess or The Countess is een seriemoordenaar en sekteleider die bepaalt of haar slachtoffers superieur genoeg zijn om te leven of te sterven door zich aan de regels van Natural Selection te houden. Ze baadt in het bloed van haar slachtoffer om een ​​ritueel te creëren om haar jeugd te behouden en lust te voorkomen. Hoewel ze niet griezelig is in uiterlijk, maar ze beweert een angstaanjagende moordenaar te zijn vanwege haar schoonheid en normaal uiterlijk om het vertrouwen van haar slachtoffers te winnen. Ze is gebaseerd op de echte seriemoordenaar, Elizabeth Bathory en The Black Dahlia-slachtoffer, Elizabeth Short.

 Ze is gebaseerd op de echte seriemoordenaar, Elizabeth Bathory en The Black Dahlia-slachtoffer, Elizabeth Short

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Verhaal

Harley Garcia was een aantrekkelijke jongedame die alleen geliefd was op afstand, de reden dat niemand dichter bij haar kwam was omdat ze werd beschouwd als het 'rare en gewelddadige' type. Het kon Harley duidelijk niet schelen dat ze haar hele jaar van de Freshman geen vrienden had gehad, als ze geobsedeerd wilde worden door seriemoordenaars en zou praten over sekten en schietpartijen, zou ze dat doen, ongeacht wat mensen haar vertellen.

of laat haar doen. Hoewel ze als een lage klasse werd beschouwd, bewonderden veel jongens haar schoonheid en lichaam, maar alleen daarvoor, en dat wist ze. Elke sprong die haar geraakt heeft, zal ze altijd afwijzen. Ze was niet gemakkelijk te manipuleren en was zich altijd bewust van haar omgeving, vertrouwde zelfs haar eigen vrienden niet meer na schooltijd. Ze was gewoon een griezelig meisje dat houdt van verontrustende, gewelddadige en satanisch gerelateerde onderwerpen.

Als tweedejaars werd ze voortdurend gehaat en bespot omdat ze elke dag te veel zwart had en alleen maar anders was. Zelfs degenen die ze niet kende of zelfs degenen die haar niet kenden, haatten haar. Vooral één meisje had een hekel aan haar lef, en om geen enkele reden ook, ze praatten nooit, maar het meisje had gewoon een hekel aan Harley, haar naam was Joanna. Nu had Harley geen hekel aan het hebben van de mooiste looks, maar het was nog steeds onbekend op de echte waarheid over waarom iedereen haar haatte en waarom haar bespotte voor alles waar ze interesse in had.

Bij één gelegenheid in groep 7 verliet de leraar haar klas om met een andere leraar te praten en dus begonnen de kinderen haar te beledigen en markeringen en potloden naar haar te gooien. Ze was helemaal alleen en NIEMAND kwam op voor haar, dan nam een ​​meisje het te ver, ze pakte Harley vast en elke kans die ze kreeg en probeerde zelfs een potlood in haar kont te steken, TWEEMAAL. Dit alles gebeurde en Harley was weerloos omdat ze haar geen kwaad wilde doen en in de problemen kwam sinds haar laatste gevecht om verdediging, maar ze werd nog steeds gestraft.

En dit is niet overdreven overdreven, maar wat echt boos was en haar een tijdje in de depressie bracht, was dat de hele hele klas lachte terwijl ze werd aangevallen. Na een paar weken op school heeft Harley eindelijk twee vrienden gemaakt die outcasts zoals zij waren. Net als Harley hadden ze ook een gewelddadig onderwerp, Lilly Harris was een lief, maar griezelig meisje dat zwarte truien en broeken droeg met een zwarte sjaal met rode zwarte weduwaatjes erop, Lily had lang golvend lichtbruin haar en blauwe ogen. Thyra Langdon was een jong, geekig meisje dat groene hoodies en zwarte beenkappen droeg, Thyra had ook kort, rechtblond, blond haar met groene ogen. Het trio hing elk uur dat ze samen hadden op, zelfs na schooltijd, ze hadden alleen elkaar om zichzelf te ondersteunen en te accepteren.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now