Aia

12 2 0
                                    

Neutrale emoties: Aia is een vriendelijke en zorgzame persoon, die erg rustig en vriendelijk is. Ze vindt het niet leuk om mensen te zien vechten of ruzie maken, omdat het haar vooral bang maakt. Hoewel ze benaderbaar lijkt, is ze erg asociaal en vertoont ze veel tekenen van het Aspergers-syndroom.

Vijandige emoties: Aia zal wreed en onbeleefd worden totdat ze kalmeert. Normaal waarschuwt ze mensen, maar als ze zo veel woede opwekken, zal ze meteen de vijand aanvallen met haar huisdier dat alleen maar kijkt.

Verhaal

Op 11 juni 1913 werd Aia gemaakt en onmiddellijk weggestuurd van haar schepper zonder enig begrip van de wereld. Alles wat ze wist was haar taak en dat was om zoveel mogelijk mensen op haar weg te doden. Maar zodra ze haar eerste dorp bereikte, toonden ze vriendelijkheid jegens haar en besloot ze om de bevelen van haar schepper te negeren. Na een paar jaar van een rustig leven kwamen een paar tieners naar de weerloze familie van een smid. Vullend met woede raakte Aia betrokken en scheurde de tieners uit elkaar voor een heel dorp van mensen. Nadat ze zeker dood waren, vulde haar neus zich met zoete geuren die van de lijken kwamen. Eén voor één begon ze zich te voeden en sneed ze de lichamen open totdat ze hun hart had gevonden. Met een menigte mensen met angstige blikken op hun gezicht, vol afschuw en afschuw naar haar kijkend, at ze de harten van elk lid in de tienerbende. Direct daarna werd ze meteen uit het dorp gezet en kreeg te horen dat als ze terugkwam ze haar zou schaden,

Terwijl ze de wereld rondliep om een ​​nieuw huis te zoeken, struikelde ze over een griezelig landhuis in een vreemd bosgebied. Hij klopte op de deur, een man zonder gezicht ging open en keek naar haar met bloed bevlekte kleren. Hij liet haar binnen. Verwelkomd in het gezin, werd ze een Creepypasta.

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu