Eyless demon

21 0 0
                                    

Volg Eyeless Demon's verhaal als bezeten worden, een demon worden, en een demon-jager worden, en zwanger worden van haar laatste slachtoffer.

Gebruikelijke verschijning:

-------------------------------

Eyeless Demon AKA Serena Destiny Is een demon-jager. Wie heeft een witte jurk met een gouden rand aan de onderkant van haar jurk, heeft twee omgekeerde zwaardzwaarden, heeft geen oog, heeft wit haar, draagt ​​witte hoge hak laarzen met een gouden rand bij de opening, heeft een demonenstaart met een gouden hart -Vormige tip, draagt ​​een gouden ring rond haar nek en op haar arm.

Serena heeft ook een bepantseringoutfit.

Armour Uiterlijk:

-------------------------------

Een gouden masker met zwarte oogkassen, twee lange gouden handschoenen, twee gouden ringen rond de middelste gedeelte van haar lichaam, een gouden driehoekige vorm Tip die heel scherp is om glas zelfs af te snijden aan haar staart, lange gouden hoge hak laarzen, een witte rok Met een gouden ring als bijsnijden bovenaan de rok en een gouden rand aan de onderkant van de rok en een gouden top. Haar hele wapenrusting is gemaakt van sterk roestvrij staal dat niet gebogen kan worden. Keuze van het wapen:

-------------------------------

Two Reverse Blade Swords (Usual Outfit)

Haar demonenstaart (pantseruitrusting).

Verhaal:

-------------------------------

" Eyeless Demon" of " Serena Rain Destiny" is een vrouwelijke demon die bezeten is door een onbekende demon. Ze was ooit een mens voordat ze een demon werd. Ze vermoordde haar familie omdat ze bezeten was. Nadat ze zich realiseerde wat ze had gedaan, trouwde ze. Ze hield van haar familie, maar had het gevoel dat ze slechte mensen waren. Ze verloor haar ogen vanwege een Gold Glitter Lijmongeval. Ze probeerde de glitterslijm uit haar ogen te krijgen, maar haar ogen kwamen uit terwijl ze probeerde de glitter eruit te krijgen. Lijm omdat een onbekende persoon goud glitters in haar ogen laat plakken. De demon die haar bezweek gaf haar de staart en gaf haar de twee omgekeerde zwaardzwaarden. She Keeps Fighting The Demon Who's Possessing Her, en waardoor ze demonen heeft opgezocht. Ze vermoordt mensen wanneer ze er zin in heeft. Haar laatste slachtoffer was een verkrachter en blokkeerde de aanvallen van Serena en eindigde met het verkrachten van haar en toen de verkrachter zich omdraaide, vermoordde ze hem. Ze draagt ​​haar wapenrusting wanneer ze op missie gaat.

Relaties:

------------------------------

Abstractor - Serena First Met Abstractor toen zij vochten. Zodra ze verslagen was, stemde ze ermee in om zijn proxie te zijn. Ze leert de technieken die hij haar leert. Vanwege haar zwanger worden, stuurt Abstractor haar op lange missies met laag risico tarief. Ze heeft interesse in het verleden van Abstractor.

Serena's Innerlijke demon - Serena's demon die haar bezit heeft een nauwe band met Serena. Haar innerlijke demon helpt haar strijd wel. De Bond van haar innerlijke demon met Serena is een vriend / vijand Bond.

feiten:

-------------------------------

Zij is 20 jaar oud

Ze is zwakker dan Abstractor , maar ze is bijna net zo sterk als Abstractor.

Ze is 3 maanden zwanger omdat ze verkracht is

Zij is Abstractor's Proxie

Ze heeft geen Catchphrase (wanneer ze niet in haar harnas is)

Haar Catchphrase (When She Wears Her Armour) is: "Your Life Was not A Gold One."

Ze laat een klein beetje goud en wit achter als een teken dat ze er was.

Ze is een eenling

Ze kan niet ouder worden of sterven

Haar schepper is Toby Erin Rogers

Themalied:

--------------------------------

Bring Me To Life - Evanscence [1]



Fight Song - Rachel Platten [2]

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now