Tails doll

20 1 0
                                    

Tails Doll is een robotpop uit Sonic R, gemaakt door Dr. Robotnik, dat Tails moet voorstellen en hem moet verslaan in een race. Tails Doll is ongeveer voor Tails wat Metal Sonic is voor Sonic.

Aanvankelijk geen bijzonder boeiend personage groeide Tails Doll in 2005 uit tot een internetmeme, waar wordt gezegd dat er een vloek rust op Tails Doll, dat vreselijk kwaadaardig is en in je ziel kan staren. Het nummer dat tijdens het racen met Tails Doll afgespeeld wordt, Can You Feel the Sunshine, wordt door veel mensen een angstaanjagende combinatie beschouwd. Deze meme is vergelijkbaar met wat Weegee is voor de Mario-franchise.

In Sonic Adventure moet E-102 Gamma als training poppen van Sonic, Knuckles en Tails vernietigen. De Tails-poppen lijken erg veel op Tails Doll.

Tijdens een Q & A-sessie tijdens het Summer of Sonic 2013-evenement onthulde Kazuyuki Hoshino dat Tails Doll niet is gemaakt door een lid van het ontwerpteam, maar eerder een achtergrondkunstenaar die later de leidende achtergrondkunstenaar van Sonic Lost World werd . Volgens Hoshino is Tails Doll ontstaan ​​als een schietbare gimmick in een Eggman-fase. Toen het onderwerp Tails Doll tijdens de Q & A-sessie op het Sonic Boom 2013-evenement weer opkwam , herhaalde Hoshino de anekdote, maar deze keer zei hij dat Tails Doll is ontstaan ​​als een gimmick in Eggmans basis in Sonic Adventure .

De maker van Tails Doll lijkt Yoshitaka Miura te zijn , die in 1997 bij Sega kwam werken als achtergrondartiest voor Sonic Adventure . In de oorspronkelijke Sega Saturn-uitgave van Sonic R krijgt Miura een 'Special Thanks'-tegoed, terwijl hij in de pc-poort wordt gecrediteerd als een tekenontwerper. In de aftiteling van Sonic Lost World is Miura de meest gefactureerde Field Artist.

Profiel

Sonic Channel leverde ooit de profielbeschrijvingen van Sonic R voor elk personage. Het volgende is de informatie die wordt verstrekt voor Tails Doll :

Als laatste redmiddel heeft Eggman dit gemaakt om Sonic onvoorbereid te vangen. Dit, behalve de kerncentrale ingebed in zijn hoofd, is slechts een knuffelbeest, waarvan de schamele vorm ondanks de lichte constructie toch veel vermogen in races vertoont. Toch kan het ook nog lange tijd in de lucht zweven.
Verschijningen van het spel

Sonic R

The Tails Doll verscheen in Sonic R als een vrij te spelen personage op de Radical City- baan door vijf Sonic-tokens te verzamelen, ten minste op de derde plaats te eindigen en hem vervolgens in een race te verslaan.

Tails Doll heeft slechte wegligging, gemiddelde acceleratie en gemiddelde topsnelheid. Hij is het langzaamste personage in het spel, maar hij kan over het water glijden zoals de meeste van zijn metalen bondgenoten, en hij heeft een vreemd zwevend vermogen als zijn "luchtactie", waardoor hij langer in de lucht kan blijven dan Tails kan.

Sonic Rivals

In Sonic Rivals verschijnt de doll-versie van Tails from Sonic Adventure op een verzamelkaart genaamd "Tails Doll."

Hoofdartikelen: Tails Doll (Archie) en Tails Doll (Pre-Super Genesis Wave)
The Tails Doll verschijnt in de stripserie Sonic the Hedgehog en de spin-offs van Archie Comics . Ook bekend als "Project Deadly Knuffels," het was een robot in gestuurd New Mobotropolis door Dr. Eggman . Het wordt voor het eerst getoond alleen liggend op een rots tussen sommige wrakstukken en opgepikt door Cream the Rabbit tijdens de aanval van Titan Metal Sonic op de stad. Cream zag de pop en ging ervan uit dat hij een eigenaar had die hem in de aanval liet vallen, en nam het dus mee in een poging om degene te vinden die het had, niet wetend dat het door Eggman was verzonden. The Tails Doll fungeerde als zowel een spion als een saboteur voor Eggman omdat het nanites kon verstoren, wat het deed in een poging om Mina te doden, en ook Metal Sonic toestond het stadsschild te omzeilen.

Na de Super Genesis Wave fungeerde de Tails Doll als een spion op de Freedom Fighters en gaf Dr. Eggman informatie over hun plan om de wereld te verbeteren . Het werd later door T-Pup ontdekt en werd door Miles "Tails" Prower op gegevens verzameld voor antwoorden .

The Tails Doll heeft ook twee transformaties getoond, de eerste die het enorm maakt, klauwen, gloeiende ogen en een mondvol scherpe tanden geeft, en de tweede transformeert het in een soort eldritch-gruwel.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now