Lulu

12 0 0
                                    

Lucille-Tiffany Greatfeild of Lulu was ooit een onschuldig meisje dat naar een privéschool ging, en er gebeurden veranderingen toen ze die school bezocht. Volg haar verhaal door gepest te worden, bedrogen en haar ogen te verliezen. .

Lulu draagt ​​een klein blauw shirt en heeft haar haar tot staartjes met pony's die de helft van haar gezicht bedekken. Haar gezicht heeft geen ogen, maar wanneer ze de plaats opent waar ze ogen had, heeft ze alleen lege oogkassen waaruit blijkt dat bloed uit hen stroomt, wat de reden is waarom we bloed zien waar haar ogen verondersteld worden te zijn. Haar wapen is een keukenmes.

Persoonlijkheid:

Als een onschuldig meisje was ze verlegen, maar sociaal. Ze vindt het leuk om vrienden te maken, maar ze vertrouwde veel mensen die geen vrienden met haar wilden zijn. Toen ze gepest werd, draaide ze zich om en werd minder gelukkig. Nadat ze 3 maanden geen school had gehad, was ze te verdoofd en isoleerde ze zichzelf. Nu is ze weer blij, maar hebben ze uiteindelijk vertrouwensproblemen.

Verhaal:

Lucile's vader schreef haar in op een privéschool omdat hij aan boeken kon werken en wat kon reizen. Lucile vond het niet erg, want ze wil een normaal meisje zijn in plaats van haar hele leven thuis te zijn. Op haar eerste dag fluisterden meisjes over haar en een van hen besloot haar pijn te doen . Dus namen ze Lulu mee naar een privéplaats en sloegen haar totdat er bloed uit haar kwam. Ze hebben zelfs haar lange haar geknipt. Ze doen dit met haar omdat ze jaloers op haar zijn omdat ze heel mooi is. Ze hebben dit elke dag met haar gedaan. Zelfs de jongens deden mee .

Op een dag ontmoette Lulu Zalgo , maar in menselijke vorm . Hij hielp haar met een klein probleempje, maar toen ze hem het meest nodig had, was hij er niet. Uiteindelijk kreeg Lulu drie maanden vrij van school, maar ze was te gevoelloos om gelukkig te zijn. Ze ontmoette Zalgo weer, en deze keer hielp ze haar met haar pestprobleem. Toen nam hij haar ogen weg, omdat hij beweert dat de ogen haar laten pesten. Zalgo liet haar in het bos achter, zonder ogen, totdat Slender Man kwam en Lulu op de grond.

Die dag werd ze een creepypasta .

feiten:

•Lulu is fysiek 14 jaar oud, maar ze is 24 jaar oud in de leeftijd.

•Ze is heel vriendelijk tegen bepaalde mensen

•Ze gaat een man uit met de naam Alfred

•Ze is in de strip " I Eat Pasta For Breakfast "

•Ben Drowned is verliefd op haar in de strip

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now