Jane the killer

131 4 0
                                    

Jane was in haar tienerjaren toen Jeff in haar buurt aankwam en een huis aan de overkant van haar huis binnenstapte, ze dacht niet veel aan Jeff maar geloofde dat hij en zijn broer Liu goede mensen waren.

Op een dag toen Jane te laat op school kwam, keek ze uit haar raam om Jeff en Liu te zien zitten bij een bushalte, geconfronteerd met haar schoolpestkoppen Randy, Troy en Keith , die kinderen met messen zouden bedreigen om hun hun geld te geven vanwege een "tol" zouden ze altijd eisen.

Tot Jane's verbazing reageerde Jeff niet vriendelijk op Randy's houding en vocht hij tegen alle drie de pesters, waardoor ze ongeschikt werden terwijl ze ongedeerd werden. Toen Jane naar school ging, had ze Jeff in haar laatste periode, daar merkte ze dat Jeff enigszins sadistisch acteerde met een verdrietige blijdschap in zijn gezicht, Jane merkte dit op en besloot toen weg te blijven bij Jeff.

'S Morgens zag Jane hoe de politie naar het huis van Jeff ging, wetende dat ze Jeff hadden gepakt. Ze was echter geschokt toen ze zag dat Liu in plaats daarvan door de politie werd meegenomen en was nog meer verbluft toen ze zag dat Jeff uit het huis kwam en Liu smeekte om de politie te vertellen dat hij degene was die de drie pestkoppen aanviel. Jane keek toe terwijl Jeff hulpeloos op het trottoir zat te huilen nadat de politie zijn broer weghaalde over een vals geloof.

Naarmate de dagen voorbijgingen verspreidden zich valse geruchten rond de school van Liu als de aanvaller tegen Randy en zijn vrienden, hoewel ze blij was te zien dat het trio vanwege hun blessures afwezig moest zijn op school, ze voelde zich nog steeds slecht voor Jeff die merkbaar depressief voor het feit dat zijn broer de schuld op zich nam voor iets dat hij deed. Jane besloot om Jeff een anonieme briefje op zijn schoolbank achter te laten om hem te laten weten dat hij iemand heeft die tijdens het proces van Liu zal getuigen als een getuige van het evenement.

Op de zaterdag van die week was Jane alleen thuis met huiswerk, haar buren hadden een verjaardagsfeest, dus toen het lawaai harder begon te worden, besloot ze op te staan ​​en haar raam te sluiten, maar toen ze dit deed, zag ze Jeff in de achtertuin spelen met de kinderen en merkbaar was blij, Jane lachte om de aanblik. Haar humor was echter van korte duur toen ze getuige was van Randy, Troje en Keith springen over het hek op hun skateboards en liepen Jeff met woede in hun ogen tegemoet. Ze keek hulpeloos toe terwijl Randy Jeff brutaal begon aan te vallen en zag dat Troy en Keith de gasten onder schot hielden, zonder andere optie, Jane draaide 911. Terwijl ze met de operator sprak, hoorde ze geweerschoten en zag toen het vuur uit de ramen barsten, de Toen James belde, pakte ze een brandblusser en rende naar het huis ernaast, zodra ze de woonkamer binnenkwam, maar ze stierf voor de ogen van Jeff in vuur en vlam.

Jane werd wakker in een ziekenhuiskamer en werd door een verpleegster op de hoogte gebracht dat ze samen met meerdere kinderen was binnengebracht, maar vertelt haar niet over hun toestand. De ouders van Jane komen de kamer binnen en ze vertelt wat ze heeft gezien en de gebeurtenissen die er vooraf toe hebben geleid. De ouders van Jeff, Margret en Peter komen de kamer binnen en danken Jane omdat ze geprobeerd hebben Jeffs leven te redden, Jane informeert hen over wat ze Jeff zag doen voordat de gebeurtenissen plaatsvonden en anderen om voor de rechtbank te getuigen dat Liu niemand heeft aangevallen, maar is opgelucht om te vinden ze worden Liu vrijgelaten nadat getuigen op het feest Randy hebben horen bekennen. Margret biedt dan Jane aan om te eten op de dag dat Jeff het ziekenhuis verlaat.

Na 2 dagen wordt Jane uit het ziekenhuis ontslagen, Jane heeft na terugkeer op school een reputatie opgebouwd voor haar acties en werd door veel studenten benaderd.

Creepy verhalen nederlandsOnde as histórias ganham vida. Descobre agora