Slangen ogen.

28 3 0
                                    

Ongeveer een week geleden had ik een heel enge en verontrustende droom. In de droom ontving ik een brief en toen ik hem opende, was ik verrast dat het een uitvaartuitnodiging was. Hoewel ik niet wist wiens begrafenis het was, besloot ik toch te gaan.

Toen ik bij het huis kwam waar de begrafenis plaatsvond, was er een lange rij mensen buiten. Ze stonden allemaal in de rij, wachtend om binnen te komen. Ik merkte dat er een toegangspoort was voor het huis. Iedereen liep in een enkel bestand langs de toegangspoort, bood hun uitnodiging in en ging toen het huis in.

Achter het kaartje stond een vrouw met lang zwart haar, gekleed in zwarte kleren. Telkens als iemand haar hun uitnodiging gaf, zei ze: "Dank u, mijnheer!", Buig u dan voor hen en begeleid hen door de poort. Dit werd steeds opnieuw herhaald.

Ik kwam in de rij staan ​​en toen ik eindelijk aan de beurt was, gaf ik de uitnodiging aan de kaartjespoort, net als iedereen.

Plotseling was er een luide "Ping-pong!" En de toegangspoort sloot plotseling.

De vrouw die bij de poort was, greep mijn arm stevig vast en keek me boos aan.

Op dat moment merkte ik dat de ogen van de vrouw geen menselijke ogen waren. Ze had de ogen van een slang.

De vrouw opende haar mond en siste: "Ik heb je eindelijk gevonden!"

Op dat moment werd ik wakker in een koud zweet met mijn hart piunding zo hard dat het voelde alsof het uit mijn borst zou barsten.

De volgende paar dagen kon ik de droom niet uit mijn hoofd krijgen. Het zien van de slangenogen van die vrouw veroorzaakte rillingen over mijn rug en ik begreep niet wat ze bedoelde toen ze zei: "Ik heb je eindelijk gevonden."

Ik besloot een paranormaal begaafde die in het gebied woonde te bezoeken om te zien of hij enig licht kon werpen op de betekenis van de droom. Toen ik naar zijn kantoor ging, bracht hij me naar binnen en vroeg me om te gaan zitten. Ik heb de paranormaal begaafde het hele verhaal verteld over wat er in de droom is gebeurd.

Toen ik aan het einde van het verhaal kwam, zei ik hem: "En toen de vrouw me greep, zag ik dat ze ..."

"De ogen van een slang", onderbrak de paragnost.

"Dat klopt," zei ik. "Hoe wist je dat?"

De paragnostic wees naar de hoek van de kamer en met een serieuze blik op zijn gezicht zei hij: "Omdat ze daar nu naar je staat te kijken ..."

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now