Bedtijd

325 10 3
                                    

Sprookjes voor slapeloze nachten. Lees deze korte, angstaanjagende verhalen aan je kinderen vlak voordat ze naar bed gaan en ze zullen nooit meer hun ogen sluiten. Perfect voor het opwekken van nachtmerries bij zowel kinderen als volwassenen.

Bedtijd Tales

Bedtime Tales 1 - Afraid Of The Dark

Er was een jonge jongen die bang was in het donker. Elke nacht liet hij de lichten aan toen hij ging slapen. Na een tijdje raakten zijn ouders dit beu en zeiden dat hij volwassen moest worden. Maar de jongen bleef slapen met de lichten aan. Dus, op weg naar bed, zouden zijn ouders in zijn kamer komen terwijl hij sliep en de lichten uitdeden. Dit ging maanden door. Eén weekend ging hij op vakantie en ze lieten hem een ​​week alleen thuis. Die avond bleef hij laat op om naar een horrorfilm op tv te kijken, maar de lichten waren aan, dus hij werd niet bang. Hij pakte een boek en las een eng verhaal in bed, maar de lichten waren aan, dus hij werd niet bang. Hij ging die nacht slapen met de lichten aan en hij werd niet bang. Maar midden in de nacht werd hij wakker en merkte dat iemand de lichten had uitgezet. Toen werd hij bang.

Bedtime Tales 2 - De geschiedenis van het huis

Dit gezin verhuisde naar een oud huis dat enkele jaren leeg was geweest. Nadat ze een paar weken in het huis hadden gewoond, begonnen ze een vreemde geur in een van de slaapkamers te ruiken. Op een avond, toen ze tv keken, zagen ze een documentaire over een vader die zijn 13-jarige stiefdochter had vermoord, haar in stukken hakte en haar lichaamsdelen in de muren van zijn huis verstopte. Aan het einde van de documentaire toonde hij het adres van het 'moord'-huis. Het was het huis waar ze naartoe waren verhuisd. Het griezeligste is dat de politie alle lichaamsdelen van het meisje heeft gevonden, behalve haar hoofd.

Bedtijd Tales 3 - Oproep aan haar naam

Op een avond lag er een jong meisje in bed, net op het punt om in slaap te vallen, toen ze haar moeder hoorde die haar naam vanuit de keuken noemde. Ze ging naar beneden om te zien wat haar moeder wilde, maar toen ze langs de kast onder de trap liep, ging de deur open en reikte een hand naar haar toe en sleepte haar naar binnen. Het was haar moeder die zich in de kast verstopte. 'Ga niet naar de keuken', fluisterde haar moeder. "Ik hoorde het ook mijn naam roepen."

Bedtijd Tales 4 - The Family Next Door

We wonen in het huis naast je. We lijken een normaal gezin. Overdag gaan we aan het werk, we gaan naar school, we zwaaien hallo als we je passeren op straat. Maar als we 's nachts naar bed gaan, sluiten we onze deuren, sluiten we onze gordijnen, pellen we onze huid af en zitten we rond in onze glanzende witte botten.


Bedtijd Tales 5 - Slaap alleen

Als u 's nachts alleen slaapt, mag u nooit in een tweepersoonsbed slapen. Als u dat doet, zou u nooit alleen aan één kant van het tweepersoonsbed moeten slapen. Zoals de legende zegt, in het donker van de nacht, terwijl u aan een kant van het tweepersoonsbed slaapt, voelt u de aanwezigheid van iets of iemand dat in uw kamer kruipt. De eerste nacht gebeurt dit, het ding zal gewoon op de grond naast je bed gaan liggen en je zult een diepe ademhaling horen. De volgende nacht gaat hij naast je op bed liggen. Je hoort de diepe ademhaling vlak naast je oor en voelt zijn adem in je nek. Als u dit nog een nacht laat doorgaan, wordt u midden in de nacht gewekt en schudt uw bed. Dan begint de matras te stuiteren omdat het ding op en neer begint te springen op je tweepersoonsbed. Wat je ook doet, laat het niet weten dat je niet slaapt.

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu