Kate the Chaser (achternaam die vermoedelijk Milens of Hayes was )

10 0 0
                                    

Slender: de acht pagina's

Kate is het (zij het ongeziene) speler-bestuurde personage in Slender: The Eight Pages. Volgens Slender: The Arrival hadden Kate en haar vriend CR de gewoonte om vaak als kinderen het bos in te gaan, zaklamp in de hand (dus waarom de speler begint met de zaklantaarn aan het begin van het spel). Ze zouden expres voor de lol spookten. Volgens een van de noten raakte hij op een gegeven moment verdwaald in het donker en hoorde Kate schreeuwen. Uiteindelijk raakte hij de weg kwijt en kwam terecht bij Kate's huis, waar ze in de woonkamer zat. CR probeerde haar aandacht te krijgen, maar slaagde er niet in en ging naar huis.

Vanuit Kate's perspectief werd ze door Slender Man achtervolgd door het bos terwijl ze aantekeningen vond over verschillende bezienswaardigheden.

In Slender: The Arrival

Kate heeft meerdere optredens in de game. Tussen de acht pagina's en de aankomst lijkt ze in haar late tienerjaren tot begin 20 te zijn.

Vóór het begin van het spel gingen Kate en haar vriend, CR, altijd uit naar "spookjacht" in het bos. Ze hallucineerden dingen en renden terug naar Kate's huis. Een paar jaar later werd Kate gevonden met een kapotte videocamera, zaklamp en een voorraad rare tekeningen. Ze werd snel naar een psychiatrische afdeling gebracht en er werden testen op haar gedaan. Ze probeerde de dokters uit te leggen, maar ze wilden haar niet geloven. Een paar jaar na de traumatiserende ervaring werd Kate als stabiel beschouwd en teruggestuurd naar haar huis. Ze bracht haar tijd door met haar moeder, die snel om onbekende redenen overleed. Kate begon al snel Slender Man te zien en begon hem steeds vaker te tekenen.

Kate was ook zeer bevriend met Lauren tijdens hun jeugd, en de twee van hen zouden altijd spelen op de schommel voor haar huis. Dit is wat Lauren ertoe aanzet Kate's verdwijning in de eerste plaats te onderzoeken, wat haar uiteindelijk in levensgevaar brengt terwijl de Slanke Man haar probeert te doden.

Een video in hoofdstuk 4: Flashback, laat zien hoe Kate Slender Man tekent en mompelt "Hij is hier!" Ze deed haar best om de deuren te barricaderen, maar ze ontdekte al snel dat Slender Man al in huis was en wanhopig probeerde uit haar kamer te ontsnappen. De slender man stond vlak achter haar en zodra ze hem in haar kamer zag verschijnen, werd ze ofwel door Slender Man uit haar gesloten raam gegooid, of ze springt er doorheen als een laatste poging om te ontsnappen. De band eindigt met een doorboorde Lauren.

Op de exacte dag dat het spel plaatsvindt, rent Kate naar het bos nadat ze uit de video is gevlucht, maar tevergeefs terwijl ze werd betrapt door Slender Man. Ze gilde zo luid als ze kon, waardoor Lauren haar van een afstand hoorde. Lauren racet naar waar de schreeuw was, maar vond niets en strandde in de buurt van Oakside Park, waar Lauren vervolgens wordt gevangen en naar verschillende locaties wordt geteleporteerd.

Hoofdstuk 6: Genesis (toegevoegd in versie 1.3) is een flashback en bevestigt dat Kate de persoon is in het oorspronkelijke spel Slender: The Eight Pages.

De jager

Kate wordt snel gevonden in de mijnschachten van Kullman die Lauren achtervolgen. Op dit moment is Kate een proxy geworden voor Slender Man, bekend als "the Chaser". Het is onbekend wat haar is overkomen, maar ze lijkt nu verwilderd en draagt ​​een masker en heeft een zwarte substantie rond haar ogen en mond met een zeer bleke huid, mogelijk als gevolg van het verblijf in de mijnen. Haar hoodie en handen zijn ook zwaar gekleurd met bloed; het is onbekend wiens bloed het is. Het lijkt erop dat haar ogen erg gevoelig zijn voor licht. Ze verdwaasd als Lauren de straal van haar zaklantaarn naar haar gezicht concentreert. Ze lijkt ook te grommen en grommen. Ze blijft Lauren achterna zitten tot Lauren eindelijk in de lift stapt en ontsnapt.

In hoofdstuk 5: The Arrival, nadat Lauren is uitgeschakeld door een proxified Charlie Matheson Junior. Lauren wordt wakker in een kamer met hem. Na het verzamelen van een boek verdwijnt Charlie en wordt het huilen van Kate gehoord. Lauren vindt een normale Kate (ontmaskerd en ongesluierd en ziet er slecht uit verbrand) huilend in een hoek. Lauren nadert Kate, alleen voor haar om terug te keren naar de jager en vermoordt vermoedelijk Lauren. In het laatste shot van de game wordt Laurens slappe lichaam weggesleept door Charlie, Slender Man of Kate.

De achternaam van Kate is Milens of Hayes. Haar e-mail is "kmilens@bserv.adv.co", wat Kate Milens zou kunnen betekenen. Ook de naam van haar moeder is Beth Hayes. Het zou echter ook kunnen betekenen dat Beth mogelijk haar stiefmoeder is.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now