Scp 250

22 0 0
                                    

Speciale insluitingsprocedures : SCP-230 wordt bewaard in een beveiligde ruimte op de Site-██. De ruimte moet zijn voorzien van een gecontroleerd ventilatiesysteem, zodat lucht die de ruimte verlaat, op de juiste manier kan worden gefilterd voordat deze terugkeert naar het reguliere ventilatiesysteem van het complex. SCP-230 krijgt alles wat hij vraagt ​​dat niet in strijd is met standaardprocedures voor SCP-insluiting. De deur wordt automatisch vergrendeld bij elke sluiting en kan alleen van buiten de kamer worden geopend. Personeel dat de ruimte van de SCP-230 betreedt, moet een volledig HAZMAT-pak dragen met een eigen zuurstoftoevoer. Personeel dat in de cel van de SCP-230 aan de lucht wordt blootgesteld of in fysiek contact komt met SCP-230 of een van de lichaamsvloeistoffen van de SCP-230, moet gedurende ten minste één maand worden bewaard en ter observatie worden bewaard. Personeel dat na één maand nog steeds symptomen van SCP-230 vertoont, moet worden beëindigd. Als personeel na een maand wordt gewist door personeel op locatie, moeten ze worden overgedragen en mogen ze geen contact opnemen met SCP-230.

Vanwege recente gebeurtenissen moeten onderwerpen die zijn blootgelegd en gewist door het personeel regelmatig worden onderworpen aan psychologische examens. Als het personeel na examen een van de kenmerken tentoonspreidt die worden getoond in document 230-4436b, moet het personeel worden beëindigd.

OPMERKING : het onderwerp heeft verschillende ontsnappingspogingen ondernomen met behulp van personeel dat is blootgesteld aan SCP-230. Dit vertegenwoordigt een lage bedreiging als gevolg van het feit dat blootgestelde personen gewoonlijk een beperking hebben; personeel wordt echter gewelddadig om in de aanwezigheid van SCP-230 te blijven.

Beschrijving : SCP-230 is een blanke man met een slanke en magere uitstraling. SCP-230 is 185 cm lang, 68,04 kg (150 lbs) en lijkt aan het begin van de dertig te zijn. Hij draagt ​​lichte kleding en geeft de voorkeur aan de kleuren roze en geel. SCP-230 is een erg opgewekt persoon die niet in staat is tot negatieve emoties.

SCP-230 scheidt een chemische samenstelling vergelijkbaar met heroïne uit zijn poriën. De chemische stof is Compound-███ genoemd. Eenmaal uitgescheiden uit zijn poriën, verdampt het onmiddellijk en vervuilt de lucht rond SCP-230. Verbinding-███ lijkt effectief te zijn in slechts 30 delen per miljoen in gasvorm. Bij inademing veroorzaakt Compound-extreme extreme euforie bij personen. Analyse van klasse-D-personeel onder de effecten van SCP-230 gaf aan dat ze dopaminegehalten hadden die meer dan vijf keer zo hoog waren als verwacht tijdens de seksuele climax. Subjecten brengen een verslechtering tot uiting die vergelijkbaar is met de effecten van heroïne. Proefpersonen worden bereid om te voldoen aan elk verzoek dat SCP-230 maakt, op voorwaarde dat het niet nodig is de aanwezigheid van de SCP-230 te verlaten.

Compound-███ is aanwezig in alle lichaamsvloeistoffen van de SCP-230. Belichting is zelfs mogelijk door contact met de huid van de SCP-230. Blootstelling aan de verbinding zal resulteren in onmiddellijke verslaving. Ontwenningsverschijnselen zijn extreem en hebben een sterftecijfer van dertig procent. Symptomen zijn onder meer: ​​verlies van eetlust, tremoren, paniek, braken, diarree, geïrriteerdheid, dementie, waanzin, blindheid en bloedingen, hoewel de symptomen van onderwerp tot onderwerp verschillen. Symptomen duren meestal ongeveer twee weken voordat ze verdwijnen. De symptomen lijken te worden bepaald door hoeveel Compound-███ het onderwerp wordt blootgesteld. Onderwerpen die een van de lichaamsvloeistoffen van de SCP-230 (bijvoorbeeld speeksel, bloed, enz.) Opnemen, hebben een sterftecijfer van onttrekking van 100%.

SCP-230 werd gevonden in een appartement in █████████ met twintig mensen die als zijn dienaren fungeerden. SCP-230 leek actief te proberen het aantal mensen dat hij te zien kreeg te beperken. Verschillende lichamen van blootgestelde personen werden gevonden op het terrein. Toen de SCP-230 hen bevroeg, antwoordde ze: "Het werd druk, dus moest ik een paar van hen vragen om te stoppen met ademen."

SCP-230 lijkt te zijn onder de effecten van Compound-███, maar lijkt er op geen enkele manier last van te hebben. Pogingen om de stemming van de SCP-230 te veranderen zijn niet effectief gebleken. Het gebruik van verschillende geneesmiddelen waarvan bekend is dat ze depressie veroorzaken, resulteerde alleen in SCP-230 dat meer Compound-producing produceerde en dus niet effectief was.

SCP-230 is een zeer vriendelijke persoon en zal openlijk in gesprek gaan met personeel. SCP-230 is zich niet bewust van hoe of wanneer hij Compound begon te scheiden - ███. Bij ondervraging over zijn verleden antwoordde SCP-230 dat hij Compound heeft afgescheiden zolang hij zich kan herinneren.

SCP-230 geeft er de voorkeur aan te praten over dingen die hij als "goed" of "homo" beschouwt. SCP-230 heeft enige psychologische gehechtheid aan het woord "homo". Toen hem gevraagd werd om zichzelf te beschrijven, gebruikte hij het woord 'gay' zes keer, 'vrolijkheid' vier keer, en het woord 'gayest' één keer toen SCP-230 zichzelf noemde als 'de vrolijkste man die leeft'.

Opmerking door Dr. ██████: de preoccupatie van SCP-230 met het woord 'homo' heeft niets te maken met seksuele geaardheid. SCP-230 lijkt geen seksuele geaardheid te hebben vanwege een gebrek aan interesse in seks. Dit is logisch, aangezien SCP-230 dezelfde hoeveelheid plezier ervaart bij het doen van een bepaalde activiteit, waardoor seks onnodig wordt.

Addendum 230-1: Klasse 2 personeel-onderzoeker ██████ ███ is tijdens onderzoek blootgesteld aan Compound-███. ██████ ███ werd vastgehouden en naar de behandeling gestuurd voor de duur van ontwenningsverschijnselen. Na een maand werd ██████ ███ vrijgegeven nadat het werd ontruimd door medisch personeel. Twee maanden later werd gevonden dat trying ███ probeerde in te breken in het insluitingsgebied van de SCP-230. ██████ ███ reageerde gewelddadig en verwondde meerdere personeelsleden voordat ze werd vastgehouden. ██████ ███ is beëindigd na onderzoek en er zijn voorzorgsmaatregelen genomen om verder voorkomen te voorkomen; zie document 230-4436b.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now