Error

15 1 0
                                    

Chelsie groeide op in een adoptief en grof familie. Haar echte familie sterven op jonge leeftijd. Haar moeder stierf terwijl ze haar baarde terwijl haar vader stierf bij een vliegtuigcrash. Chelsie hoorde altijd stemmen in haar hoofd vertellen dat ze haar 'ouders' moest vermoorden en op een dag snauwde ze. En dat was de dag dat ze stierf.

Ze lag in een badkuip in een badpak uit één stuk toen Grenada de badkamerdeur opengooide en haar telefoon, tablet en Ipad in de badkuip gooide en naar buiten liep. Chelsie's lichaam werd gebakken maar ze werd toen wakker in het water. Ze kwam er regelrecht uit en keek naar haar lichaam. Hij zat nog steeds in de badkuip. Ze keek naar beneden en zag een glinsterende lichaam dat van haar was.

Ze haalde alleen haar schouders op en liep naar haar kamer. Ze besloot te experimenteren en liep naar de tv en legde haar hand erop, alleen om er rechtdoor te gaan. Ze stak haar hoofd en vervolgens de rest van haar lichaam en zag dat ze op haar tv was. Ze draait haar deur open en ziet John en Grenada naar binnen lopen. Toen snauwde ze. Koorden vlogen uit de tv en wikkelden zich om hun nek. "Oh oh, ik denk dat we een fout hebben gemaakt." Was het laatste wat ze zei voordat ze dood neervielen, en haar slogan werd.

Ze klom vervolgens uit het raam en het bos in. Blijkbaar nooit meer gezien worden.

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu