Masky/Tim

53 2 0
                                    

Tim Wright is een van de hoofdpersonages van de Marble Hornets ARG en was een vriend van Brian, een van de ontbrekende castleden, en ook de personae Masky. Hij verschijnt regelmatig en is tot op heden een van de meest mysterieuze personages uit de serie. Vanwege een reeks gebeurtenissen die later in de serie plaatsvinden, wordt Tim uiteindelijk het centrale gezichtspunt.

Masky is opmerkelijk omdat het een van de belangrijkste rij-plotapparaten in de serie is en een terugkerend personage is. Masky's acties en de theorieën om hem heen hebben ertoe geleid dat het concept van proxies werd gecreëerd, hoewel Masky zelf (noch Hoody) ooit als proxy's werd genoemd. Het is ook vermeldenswaard dat Masky actief tegen The Operator werkt, wat betekent dat hij meestal niet als een proxy wordt beschouwd. Masky wordt over het algemeen beschouwd als een mysterieuze antagonist; echter, zijn acties om Jay en Jessica te redden van vermoord te worden door Alex in vermelding # 52 kunnen anders doen vermoeden.

Als Entry # 55 te geloven is, kan Tim jarenlang door de operator zijn gestalkt en is iedereen in contact gekomen vanwege betrokkenheid bij hem. Als ingang # 59 te geloven is, heeft Tim zich niets van de gebeurtenissen herinnerd als Masky [als gevolg van black-outs], noch enige kennis van de operator tot deze ingang. Invoer # 60.5 is zelfs een aanwijzing dat Tim sinds zijn kindertijd gestalkt is door de operator.

In Entry # 85 infiltreert Alex het appartement van Tim en spuit hij lichtere brandstof door het hele huis terwijl Tim onderduikt. Alex daagt Tim uit om hem onder ogen te zien als hij het verbranden van het huis overleeft. Tim ontsnapt met zijn autosleutels en zijn pillenfles naar huis terwijl Alex het huis in brand zet. Tim verklaart dat nu Alex alles van hem heeft afgenomen, hij geen beperkingen heeft en achter Alex aan zal gaan.

In Entry # 86 confronteert Tim Alex in Benedict Hall en beginnen ze te vechten, alleen om de Operator tegen te komen, die onderbreekt door hen naar verschillende locaties te teleporteren alvorens ze terug te sturen. Tim krijgt uiteindelijk de overhand in de strijd en verwondt dodelijk Alex door hem in zijn nek te steken. Tim laat Alex buiten beeld van zijn wonden sterven en laat zijn camera vallen terwijl hij aan het einde van de video instort.

Ingang # 87 legt uit dat Tim nog steeds leeft en van plan is om het gebied te verlaten. Hij uploadt de woorden 'Alles is in orde' samen met een video van 5 minuten.

Item # 59 geeft de beste weergave van de persoonlijkheid van Tim. Hij lijkt erg overstuur en extreem overstuur over zijn toestand, met enorme stroomuitval en niet in staat om te ontwaken voor grote periodes zonder herinnering. Hoewel hij een rustig persoon is aan de buitenkant, is zijn ware persoonlijkheid die van een bang mens die normaal wil zijn en de hel ontvluchten die hem achtervolgt. Wanneer er black-outs zijn, komt hij in de vorm die bekend staat als Masky, een afzonderlijke entiteit van Tim, en daarom heeft Tim geen geheugen voor wat er gebeurt, verwijzingen tonen aan dat hij Multiple Personality Disorder (MPD) kan hebben terwijl deze karakters er aan de buitenkant relatief koud uitzien. Van Tim is bekend dat het stiekem gevoelig is voor dingen, het is onbekend of Masky hetzelfde is, maar aangezien hij een masker draagt ​​is het moeilijk te zeggen, hoewel hij soortgelijke gevoelens kan hebben over zijn toestand en alles wat hij en Tim doormaken.

Creepy verhalen nederlandsOnde histórias criam vida. Descubra agora