Red room

45 2 0
                                    

Er was een jongen die verslaafd was aan internet. Hij hoorde een stadslegende over The Red Room van een van zijn vrienden op school. Die avond, toen de jongen thuiskwam, ging hij op internet om te kijken of hij er meer over te weten kon komen.

Opeens verscheen er een klein venster met een rode achtergrond. Geschreven in zwart, was de boodschap: "Vind je het leuk -?"

De rode kamer

De jongen sloot het raam, maar het dook weer op. Hij probeerde verschillende keren om het te sluiten, maar het bleef maar weer verschijnen. Uiteindelijk merkte de jongen dat de vraag was veranderd. Nu stond er: "Vind je de rode kamer mooi?" En op de achtergrond zei een kinderlijke stem: "Vind je de rode kamer mooi?"

Op dat moment werd het scherm zwart en verscheen een lijst met namen in het rood. Onderaan de lijst zag de jongen de naam van zijn vriend ... De vriend die hem over The Red Room vertelde.

Plotseling werd de jongen zich bewust van iets achter hem en verloor hij het bewustzijn.

De rode kamer

De volgende dag kwam de jongen niet op school. Er ging een gerucht rond dat er iets met hem was gebeurd. De volgende dag leiden zijn klasgenoten het vreselijke nieuws. De jongen had zelfmoord gepleegd en zijn kamer rood geschilderd met zijn eigen bloed.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now