De verplegster Ann

20 0 0
                                    

Ann werd vermoord door een seriemoordenaar. Toen ze de kamer binnenkwam, ving de moordenaar haar op en begon ze haar in stukken te snijden. Toen een van de verpleegsters de kamer binnenging, vonden ze haar dood.

Ze namen haar mee naar een speciaal ziekenhuis en de artsen hechtten haar. Gelukkig kwam ze terug. Later kreeg ze hulp van een stem die haar hielp haar moordenaar op te sporen. Daarna begon ze mensen te doden die ze niet kende. Naarmate de tijd verstrijkte, en haar dodental groeide, begon andere Creepypasta interesse in haar te krijgen.

Op een dag, toen ze bezig was mensen te doden en de gewonden te helpen, was Jeff de moordenaar naar haar toe gekomen en had besloten haar mee te nemen naar het landhuis in het bos. Terwijl de twee aan het lopen waren, vroeg ze zich af waar ze heen gingen totdat ze lichten en een groot herenhuis zag.

Ze kwam naar binnen en ze ontmoette iedereen die deel uitmaakt van de Creepypasta. Ze maakten van haar een Creepypasta en zij werd hun verpleegster. Sinds die dag was ze een Creepypasta in het landhuis.

feiten:

Ze is 24 jaar oud
Ongeveer 5 "7"
Ze doet alsof iedereen leuk is
Haar vijand is Judge Angel
Haar rechteroog ontbreekt, daarom bedekt ze het

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu