'Lilith'

13 0 0
                                    

Whitney en haar zus Gabriela speelden in een tarweveld vlakbij hun huis, Gabriela tagged Whitney en Whitney begonnen te klagen dat het niet eerlijk was, ze bedroog Gabriela en labelde haar. Toen daagde Gabriela Whitney uit tot een race terug naar hun huis.

Whitney ziet een vlinder en volgt deze naar de rand van het bos, waar Gabriela haar krijgt en haar terugtrekt naar het huis. Ze hebben hun lunch gehad en zijn hun buren en vrienden, Rachel en Emily, gaan halen. Ze waren een tweeling.

Ze speelden een paar rondjes verstoppertje en toen volgde Whitney een vlinder het bos in met niemand anders om haar tegen te houden.

Whitney raakte verdwaald en kon niemand vinden en de dag veranderde in donker. Ze hoorde gehuil en geritsel in de struiken. Ze was uit elkaar gereten en opgegeten door wolven.

Ze werd bezocht door een demon en kreeg de kans op leven. Ze accepteerde het onmiddellijk en ze leefde weer, maar ze herinnerde zich niets. De demon vertelde haar dat haar naam 'Lilith' was, dus accepteerde ze het.

Bijna 11 jaar later liep ze een bekend pad af, maar ze kon het zich niet herinneren. Lilith zag drie meisjes zich rond een steen verzamelen, uitgehouwen in de steen.

Whitney Govain

2000-2007

Lilith herkende de naam niet, en herkende de mensen niet totdat Gabriela opkeek. Ze zei hetzelfde als wat ze zei toen Gabriela en zij de dag speelden waarop ze stierf. "Misschien loop je niet weg."

De demon nam het over, kwik drupte van elke uitgang. " Maar je komt niet weg. "

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now