Onuitgenodigde gasten

1.7K 103 0
                                    

Ik zie hoe twee dames enkele meters bij het pand vandaan staan. Eigenaardig. Het was namelijk een terreingebied waar je niet zomaar op stond. Zeker niet doelloos. Ik besluit het te negeren. De dames te gaan vragen wat ze kwamen doen zou me zeker niets wijzer maken. Iedereen was hier namelijk erg gesteld op privacy. Als ze voor mannen kwamen had ik ze ook niet kunnen helpen. Die hadden de dames zeker weten een verkeerde naam gegeven, of ons. Het was niet gebruikelijk dat je gegevens werden blootgesteld hier.

Ook ik kende strenge regels voor mezelf. Niets en dan ook echt niets mocht leiden tot mijn privé leven. Hier troefde ik dan ook de nodige voorzorgsmaatregelen voor. Zo had ik nooit mijn huissleutels bij me, mijn mobiel die ik voor privé gebruikte deed ik uit en liet ik thuis. Niemand van thuis had het nummer van werk. Dit was ook niet echt handig aangezien ik om de dag een ander kaartje of zelfs mobiel had. Ze kende me hier als Shahira, Nora bestond hier niet. De dames nog steeds negerend stap ik de garage binnen en pak mijn spullen om te werken.

Onderweg naar een locatie waar ik wel eens stond tref ik Jayson. Jayson en ik werken zo nu en dan samen. Niet alleen omdat we onder dezelfde dealer lopen. Als een klant te onvoorspelbaar is gingen we met elkaar mee. Het was namelijk eerder voorgekomen dat een klant zijn dag niet had en onder invloed was. Het risico dat je in elkaar werd geslagen, beroofd werd of allebei was groot. En ook ik was er niet aan ontkomen. Maar dat is de straat. Je eet alleen als je tuig bent.

'Bonita, je ziet er weer eens opwindend uit. Heel mooi, stiletto's. Dat je daar zo makkelijk op lopen kunt, bizar! Vertel eens hoe het met je gaat?' Zijn opgewekte en relaxte houding zowel stem waren altijd het zelfde. Ik was ervan overtuigd dat hij altijd ontspannen was. 'Gaat goed. Hoe is het met jou?' Vroeg ik beleefd. 'Met jou gaat het zeker goed. Ik ben ervan overtuigd dat je elegantie geheid klanten trekt.' Even moest ik die opmerking tot me laten bezinken. 'Je denkt dat ik mijn klanten met mijn lichaam koop?' Vroeg ik hem toen verontwaardigd. 'Schoonheid, als dat kan moet je dat zeker doen. Mij hoor je niet klagen.' Zegt hij vervolgt door een knipoog. 'Waar gaat dit over zeg, alsof ik indruk maak op junkies die zo stoned en suf zijn door spul. Zie je het al voor je!' Viel ik tegen hem uit. 'Bonita, we dollen maar een beetje. Komaan, je ziet er sexy uit, dat mag gezegd worden!' Hij porde me om me duidelijk te maken dat hij het als grap bedoelde. 'Maar vertel. Long time, long time. Waar hang je uit?' 'Drukke dagen.' 'Je gaat hard hé?' Zegt hij met een speelse glimlach. 'Was het maar waar jongen. Heel de dag aan het werk, thuis komen en nog steeds broke ass zijn.' Hij glimlacht zelfgenoegzaam. 'Klinkt heel erg bekend!' 'Jay, let's get it in!' 'Yup, let's do this!'

De tijd lijkt voorbij te kruipen, of misschien was deze uitdrukking te zacht uitgedrukt voor deze situatie. De kou is haast niet te hardde, de omzet is om van te huilen terwijl de slaap de situatie nog moeilijker maakte dan deze al is.

Ik sta op het punt naar huis te gaan als mijn mobieltje overgaat. 'Met Shahira.' 'Goede avond Shahira, Benito hier.' Oké, dit gaat me sneller dan mijn hersenen aankunnen. Uit gesprekken had ik kunnen opmaken dat Benito de organisator was van de groep waar mijn dealer in deelnam. Benito had mij nooit gebeld of op welk andere manier ook benaderd. Ik stond er versteld van dat hij van mijn bestaan afwist. Zo hoog speelde ik dit spelletje namelijk niet mee. 'Signora, ik ben op de post, ik verwacht je.' 'Geef me een halfuur.

Op de post aangekomen, word ik ontvangen door een vrouw. Ze zag er perfect gekleed uit. Donkere kleding die haar zilvergouden sieraden heel mooi accentueerde. Haar lieve glimlach en pretoogjes maakte haar een vrouw waar je graag naar keek. Ze begeleidt me naar een ruimte waar een man zich in pak bevindt, Benito?
'Signora, take a seat please. Mooie look.' Vrijwel direct irriteerde ik me aan zijn gebrek betreft de Nederlandse taal die hij probeerde recht te trekken door zo nu en dan Engelse zinnen door zijn verhaal te gooien.
Ik bedank hem vriendelijk voor het compliment en neem zoals hij van me had gevraagd plaats op de stoel. De vrouw verlaat nadat ze wat te drinken had neergezet de ruimte. Nog voor ze de deur dicht heeft getrokken voel ik dat er een nare sfeer hangt.

Good girls, do bad things Where stories live. Discover now