Een Arabische schone

962 64 0
                                    

Met ogen die ik tot spleetjes had getrokken kijk ik Safouane aan, wat moet ik doen? Vraag ik hem nieuwsgierig. "Alleen maar mooi wezen schat, alleen maar mooi wezen." Zei hij op een zeer koele toon. Hij glimlachte, het litteken op zijn wang trok samen, afschuwelijk als hij zo deed. Hij liep wat rondjes om me heen en bekeek me van top tot teen. Als hij achter me staat fluistert hij in me oor, "waar was je?" Ik zet een stap naar voren maar hij blijkt er niet over te ophouden. Hij grijpt me bij mijn bovenarm en trekt me in mijn geheel naar zich toe, zo dichtbij dat ik zijn borstkast op de mijne voel. Onze kijkers hebben contact, ze blijven elkaar vragend aankijken. "Je was bij een man he?" Fluistert hij vervolgens. Dit keer neemt Benito het over, "Scarface laat haar los, wat jij zeg allemaal tegen haar?" Hij laat me in een duw los en loopt vervolgens boos de ruimte uit, smijt de deur zo hard dicht dat deze eruit lijkt te vliegen.

Benito heeft me ondertussen meegenomen naar zijn bureau en ook Zakaria is meegelopen. "Luisteren, wij hebben afspraak. Scarface, Bonita en Zaka gaan heen, is afspraak. Uit eten en beetje deals maak. Alleen bonita, klant is pas terug. Hij heeft lang geen aandacht van echt lady. Wees beetje lief." Hij raakt me niet aan! Roep ik streng. "Bonita, rustig jongens met jou. Iedereen zit aan apart tafel. Jij zegt geen nee tegen klant. Jongens jou oppassen. Of niet Zakaria?" Zakaria knikt. Waarom moet ik altijd die kut opdrachten doen? "Omdat die het beste worden betaald." Zegt Benito, hij schrijft een geldbedrag op een kladblok en schuift deze mijn kant op. "Zeg is, leuk of niet?" Hij zit niet aan me, dat meen ik. Benito lacht, "ik jou al eerder gezegd, jij hustler, geen speelgoed."

Ik stap de douche uit doe de badjas aan, de bijhorende slippers en loop naar het kamertje waar Rosa al klaar zit om me op te maken. Als ik aanstalten maak de deur te openen wordt ik bij mijn arm vastgepakt. Zonder om te kijken herken ik zijn grip uit duizenden. Laat me los zeg ik zonder hem aan te kijken, "kijk me aan." Laat me verdomme los. "Kijk me aan verdomme Shahira!" Zijn stemverheffing zorgt voor de nodige spanning, ook Rosa die in de kamer zit komt nu op de gang staan. Ze kijkt hem streng aan, pakt mijn hand vast en trekt me de kamer in. Zonder pardon sluit ze de deur. "Wat moet hij?" Ik weet het niet. Ze kijkt me moeilijk aan, "bonita neem plaats." Ze maakt me op en verzoekt me de jurk en killer heels aan te trekken. "Ik heb altijd een dochter willen hebben." Zegt gebroken Rosa als we beide in de spiegel kijken. Onze blikken kruisen in het spiegelbeeld, haar ogen betranen. Ik draai me naar haar om en omhels haar. "Wat voor leven zou het kind hebben? Benito was naast mij altijd ook met andere vrouwen. Hij had gemeenschap met ze precies in het kamertje naast me. Ik kreeg nachten lang gekreun aan te horen van andere vrouwen. Hij was vaak weg, ik bleef altijd met angst achter, elk moment kon ik bericht krijgen dat hij dood of vast zat. Ik ben wel ooit zwanger geweest, maar door veel stress is dat een miskraam geworden." Ze veegt haar tranen weg en snuit haar neus. Op dat moment komt Benito binnen. Hij zegt wat in het Italiaans tegen haar. Ze werpt me een korte blik met een zwakke glimlach toe en verlaat de ruimte. "Bonita, Rosa weet mooi te maken jou. Auto is klaar om te gaan, jij ook?" Even went ik mijn blik van hem af en werp deze kort op de spiegel. "Je bent beeldschoon." Hij steekt zijn hand naar me uit, als teken mijn arm om die van hem te leggen. Ik doe maar met hem mee en loop samen met hem arm in arm de trap af. Safouane en Zakaria zitten al in de limo. De spanning is te snijden. Safouane zit precies tegenover mij, hij strekt zijn benen waardoor deze tegen de mijne aankomen. Heel de tijd probeert hij oogcontact te maken, maar ik weiger hem aan te kijken en knoop gauw een gesprek met Zakaria aan. Als Benito ziet dat we er bijna zijn legt hij het plan nog snel uit. "Geld komt niet uit lucht. Bonita wordt gedekt, man mag niet teveel betasten, jullie worden begeleidt naar jullie plaats. Iedereen scherp, als sfeer niet goed geef elkaar sein. Ready?" We knikken en stappen vervolgens uit.

Bij binnenkomst wordt iedereen naar zijn plaats begeleidt. Mijn gast blijkt er al te zitten, hij staat op als hij me ziet hij loopt naar me toe en we leggen elkaars handen in die van elkaar. Hij drukt een kus op mijn hand en schuift vervolgens mijn stoel aan. "Benito weet de vrouwen wel uit te kiezen." Zegt hij charmant. Bedankt. Zeg ik kortaf. We bestellen wat eten en drinken. De klant ziet er uit als een man die van 9 tot 5 op office zit, thuis 3 kinderen heeft, een vrouw die met de mode meegaat maar hem toch niet kan geven wat hij zoekt. Het bedrijf waar hij in werkt kan voor ons een goede deal zijn wat betreft witwassen. Dus hem moet ik kosten wat het kost binnen halen, alleen zijn hoofd staat me niet aan. Hij is romantisch maar ik afschuw zijn handelingen. Dit wordt een lange lange nacht. 'Noor het is zo voorbij. Denk aan het goede doel van dit alles, het is ook voor je eigen bestwil dat het geld kan worden gewitwast Noor.' Spreek ik mezelf de moed in. Als hij en ik even hebben gesprokken en hij enkele kusjes op mijn onderarm naar mijn bovenarm heeft gedrukt excuseer ik mezelf en loop naar de toiletten. Hier tref ik Safouane aan. "Je vindt hem vervelend hé?" Merkt hij op. Ja, zeg ik koel en loop de deuren van de dames toiletten in.

Inmiddels ben ik alweer op mijn plek gaan zitten, de klant leek me met zijn ogen uit te kleden, zijn blik was vaak gevestigd op mijn boezem en liet vaak zijn vingers langs mijn arm lopen. "Het is duidelijk te merken dat je een Arabische schone bent, je donkere accenten op je lichte huid, die katten ogen en volle lippen, je maakt het me nog warm." Ik sla mijn blik neer, zijn hand voel ik in mijn nek, maar al gauw voel ik zijn hand langzaamaan richting mijn rondingen dalen..

Good girls, do bad things Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt