In lingerie, op hoge hakken

1K 58 1
                                    

"Je bent leuk Shahira. Misschien kunnen we boven verder kennis maken?" Stelt hij voor. Ik grijp naar zijn hand die bijna mijn edele delen raakt en haal die er voorzichtig van af. Met een gemaakte lach kijk ik hem aan, ik ga me even opfrissen. "Alweer?" Vraagt hij me verbaasd. Ja. Antwoord ik hem kortaf. Ik sta op en loop naar de toiletten, plaats mijn handen op de wastafel en laat me hier vooroverhangen. Op dat moment trapt Zakaria de deuren open, trekt me in een wc hokje en doet deze op slot. Zijn hand die hij op mijn mond heeft geplaatst probeer ik ervan af te halen. "Hou je gedeisd." Sist hij. Als ik mijn houding verzwak doet hij dit ook. "Je bent binnen een halfuur twee keer naar het toilet geweest, opvallender kun je het niet maken! Wat bezielt jou verdomme?" Hij is woedend merk ik. Hij probeerde me aan te raken, dat was verdomme niet de afspraak! "Dat was niet de afspraak, dat was niet de afspraak? Waar denk je verdomme mee bezig te zijn? Een rapportage schrijven?" Ik laat niet aan me zitten, hij vraagt me met hem mee naar boven te gaan, ik ben verdomme nog maagd en nog nooit aangeraakt klootzak! Ik sla op de borst van Zakaria. Zijn gezichtuitdrukking en blik verzachten, hij trekt me naar zich toe en omhelst me. "De deal is over een klein kwartiertje rond, probeer hem op afstand te houden, lukt dat niet geef je het afgesproken sein, duidelijk? Ik knik. Als eerst verlaat ik de toiletten, enkele ogenblikken later Zakaria.

De klant was erg moeilijk om op afstand te houden, als ik eindelijk het sein krijg te mogen vertrekken neemt hij met veel moeite afscheid van me. "Kun je echt niet even blijven?" Vraagt hij me bijna smekend. Nee, excuses. Ik geef hem een hand en verlaat het restaurant.

Als we dan eindelijk in de limo zitten is Benito pissed off. "Weetje wat dom!" Schreeuwt hij. Zijn blik is op mij gevestigd, ik weet dat hij het tegen mij heeft. "Jij klant niet tevreden stellen, hij ons naaien! Hij misschien vragen voor twee afspraak, dan wat wij doen?" De stemverheffing van Benito zorgde voor de nodige spanning in mijn onderbuik, maar ook voor boos gedrag. Fuck die klant, mijn lichaam is meer waard dan die fucking hele deal! Ik laat me niet betasten omdat we willen witwassen, voor geen miljarden! Het was toch jij die tegen me zei, jij hustler geen speelgoed? Wat laat je me verdomme dan als speelgoed behandelen? Hun zijn zeker wel echte dealers omdat het mannen zijn? Waarom worden Safouane en Zakaria niet betast, het gaat verdomme om dezelfde deal! Even kon ik het niet meer aan, stop de wagen nu! Ik greep naar de telefoon zodat ik de chauffeur kon melden dat hij me hier moest afzetten. Benito probeerde deze van me af te pakken, maar de chauffeur had de wagen al stop gezet. "Jij nergens gaat!" Zie me maar tegen te houden!
Ik stapte uit terwijl ik zijn nagels nog op mijn huid voelde. Ik smeet het portier dicht. Uit het niets begin ik de helling op te rennen langs de weg, niemand en dan ook echt niemand heeft het recht me aan te raken! Ik hoor enkele schotten. "Shahira, beneden of ik schiet, nu!" Hoorde ik Benito roepen. Voelde ik angst? Nee, ik voelde meer verafschuwing. "Shar, shar!" Zijn stem kwam steeds dichterbij. Zijn grip die ik uit duizenden herkende vond plaats op mijn bovenarmen. Zijn handen gleden langzaam naar mijn onderarmen tot dat ze mijn handen hadden gevonden. Hij hield mijn hand vast terwijl we naar beneden liepen.

Als we weer zijn ingestapt is er een dodelijke stilte.

Aangekomen bij het pand ren ik de trappen naar boven toe op naar Rosa. Ik tref haar in de ruimte waar ze me altijd opmaakt, zonder wat te zeggen scheur ik de jurk van mijn lijf, trek ik de sieraden af en sta ik daar in lingerie op hoge hakken als we opeens vreemde geluiden beneden horen.

Good girls, do bad things Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu