A other level

1.5K 95 0
                                    

"Vertel bonita, wij samenwerking is goed?" Ja, antwoord ik kort. "Ik heb leuke aanbieding, misschien wat voor jou?" Dat ligt eraan, staat er veel geld op het spel kan het bijna niet onaantrekkelijk zijn. Hij knikt en glimlacht. "Ik vind jou slim, echt slim vrouw. Mooie jonge dame. Shahira, ik heb klant op oog, maar deze klant moeilijk. Misschien kan jij hem overtuig. Begrijp niet verkeerd, wij nieuwe klant, jij nieuwe geld zien." Vertel me Benito, waarom zet je mij op deze klus? Ik verkoop hier kruimels, kattenkwaad praktijken voer ik voor je uit. Nu vraag je mij een grote klant te overtuigen. Vraag ik hem bijdehand. Met gespleten ogen kijk ik hem aandachtig aan. De pen die hij in zijn hand heeft bespeelt hij met zijn vingers en kijkt er glimlachend maar vooral bedenkelijk naar. "You need a upgrade. We need a upgrade. Klanten, hoe meer hoe beter. Tenslotte deze klant houden van mooie vrouwen. Ik heb geen mooie vrouwen die kun verkopen." Ik knik bedenkelijk. Zijn blik voel ik op mijn rusten. Ik doe mee, zeg ik op een kalme toon terwijl mijn ogen op het bureau zijn gericht. Hij lacht en steekt zijn hand naar me uit. "Good girl, I really like you bonita." Mijn hand leg ik in die van hem en zet een zwakke glimlach op. Maar Benito, er is een voorwaarde. Even schrikt hij van deze opmerking, zijn wenkbrauwen trekt hij omhoog en zijn kijkers nemen een rare vorm aan. Toch vertel ik hem mijn voorwaarde. Benito, ik heb geen seksueel contact met de klant. Zijn gezichtsuitdrukking ontspant en algauw tovert hij een glimlach op zijn smoel. "Bonita, goed onthouden. Ik nam jou aan als hustler, niet als puttana." Ergens kan ik lachen om zijn woordenschat, hij gebruikte zelfs Italiaanse woorden. "Bonita, ik moet denken aan jou bij deze. Lees." Hij overhandigt mij een toestel waar de volgende zinnen vanaf te lezen zijn; 'Look like a girl, doing like a lady, think like a woman, work like a hustler, just like a diva.' Glimlachend kijk ik op. Deze regels ben ik inderdaad al vaker tegen gekomen. "Deze ben jij!" Zegt hij terwijl hij naar het toestel wijst. "Waar jij ook zijn, altijd denken aan dit. Altijd." Zal ik doen, zal ik doen. "Nog iets bonita, stel mij niet teleur. Ik hou niet van teleurstellingen." Zegt hij dit keer op een strengere toon. Ik doe mijn best. "Nee, hier doen wij uiterste best!" Komt goed Benito. Hij knikt, "luister bonita, deze klus beetje moeilijk. Ik kan jou niet alleen laten doen. Jij kennis maken met een van mijn jongens, Ismaïl. Hij brengt jou overal en dekt jou overal. You need it." Ik knik. "Rosa is beneden, maak contact. Zij jou mooi maken. Ismaïl komt straks. Veel succes met je opdracht. Wij houden contact." We ronde ons gesprek af.

Zoals hij me had opgedragen ging ik op zoek naar Rosa. Rosa was een aardige vrouw, ik schatte haar veertig plus. Ze vroeg me een rondje te draaien zodat ze me goed kon bezichtigen. "Ben jij geharst?" Vroeg ze me streng. Nee, maar dat is niet nodig. Ik heb geen seksuele verhouding met de klant. "Jij moet veel leren bonita, vrouw moet altijd schoon. Geen een haartje mag te zien zijn, dat heeft niks met seks te maken. Je moet je jurk eens zien, die schreeuwt om een verzorgde vrouw. Volg mij maar, we gaan je tip top maken." Ik volgde haar maar, de badkamer leek meer op een schoonheidssalon. Prachtig. Harsen is gelukkig iets waar ik aardig goed tegen kon, tenslotte liet ik het vaak genoeg bij mijn eigen schoonheidsspecialiste doen. Toch was ik erg gespannen, maar dit had echter een hele andere reden. Ik moest een pittige klant binnen halen, dit betekende dat ik een op een andere level mee speelde. Allen was falen in deze level levensgevaarlijk. Haar stem haalde me uit mijn gedachtes "ogen goed open houden." De make-up bracht ze heel erg nauwkeurig aan. "Oké bonita, blijven zitten. Ik ga even je jurk en schoenen halen." Maar Rosa, wat als ik ze niet pas? Ze glimlachte breed, "Benito weet wat hij doet schat, het komt goed. Ik ben zo terug." Ze verliet de badkamer, de zenuwen leken nu alleen maar meer toe te nemen. 'Noor je hebt geen andere keus. Het is zo voorbij. Je bent zo weer thuis, bij mama en Dounya. Khalid in je armen nemen. In de ochtend kun je de tweeling voorbereiden op hun school. Zelf naar school gaan en Marcel tegen komen. Heel even volhouden.' Sprak ik mezelf de moed in. Algauw was Rosa terug met de jurk en high heels. Toen ik alles aanhad en sieraden om had gedaan trok ze een witdoek van de spiegel. "Tada!" Riep ze trots. Het harde werk van Rosa had zich zeker laten merken. Het eindresultaat was meer dan geslaagd.

"Bonita, Ismaïl staat beneden op je te wachten." Ik knikte, bedankte haar even en liep naar de trap. Met allerlei emoties die er door mijn lijf gierde liep ik de trappen voorzichtig af.

Good girls, do bad things Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu