Met mijn rug tegen de muur

1K 61 1
                                    

Ik schakelde de auto in zijn achteruit en plankte vol gas naar achter. Jayson had geschoten, de man lag daar bewusteloos op de grond. Boos liet ik het raampje zakken, stap in wat kijk je nog om je heen! Hij rende naar de auto en stapte in. Met volle plankgas reden we weg. Ben jij helemaal gestoord geworden? Riep ik verontwaardigd uit. "Zoals je zelf al zei ik ben broke ass, die flikker moet me mijn geld geven." Zegt hij terwijl hij diep adem haalt. Waar heb je geschoten? "Ik weet het niet meer." Hoe bedoel je, je weet niet meer? Weetje wel wat je doet of niet? Je schiet iemand voor klein geld, wat bezielt jou. Zeg ik weer verontwaardigd. Hij reageerde niet. Ondertussen reed ik naar het pand, in deze bak rond rijden was op het moment erg risicovol. Daarbij kwam kijken dat hij en ik beter geen zaken konden doen na dit voorval.

Aangekomen bij het pand zat Safouane er alleen nog. Jayson en ik lieten ons op de bank ploffen. Hij keek ons aan met een gemaakte glimlach. "Jullie zijn snel terug." Ik stond op en liep naar de keuken om wat te drinken te pakken. Toen ik met wat drinken terug kwam en deze op tafel legde nam ik plaats op de bank en vroeg wat ze wouden drinken. "Bier." Ik schonk het bier in het glas en gaf deze aan Jayson. En jij? "Wat neem jij?" Vroeg Safouane me nieuwsgierig. Ice tea. Beantwoorde ik zijn vraag kort."Doe mij ook maar ice tea." "Zo je bent geen drinker meer?" Grapte Jayson naar Safouane toe. Safouane ging hier verder niet op in.

Ik besloot de TV maar aan te zetten en me niet op hun te richten. Op een geven moment stak Jayson zijn hand naar me uit, ik keek op en vroeg hem waar hij heen ging. Met een grijns van oor tot oor keek hij me aan, "zina ik ga glijden." Ik rolde sarcastisch wat met mijn ogen en gaf hem een hand. Het blijft een vrouw, doe je voorzichtig? Hij knikte en verliet het pand.

Toen de deur in het slot viel werd Safouane spraakzaam. "Zo zo, mijn zinnetje inpikken, je durft wel." Ik draaide me naar hem om en vroeg hem wat hij bedoelde. "Het blijft een vrouw doe voorzichtig, dat zei ik ook toen de jongens je duwde en ik je opving. Do you remember?" Glimlachend knikte ik, excuses zal ik niet meer doen. Zei ik terwijl ik me weer richtte op de TV. Ik hoorde dat hij opstond, zijn voetstappen hoorde ik steeds dichterbij komen en ja hoor, ik voelde hem naast me plaatsnemen. "Ga je de hele avond hier zitten?" Zakaria moet me nog wat geven, hij belde net dat hij er over een kwartier zou zijn. Beantwoord ik zijn vraag. "Ik weet niet waarom, maar het is raar jou hier te zien, vervelend als je met de jongens praat en afschuwelijk als je verkoopt. Toch weetje de juiste indruk achter te laten en sexy over te komen. Vertel me hoe je dat doet?" Met een glimlach keek ik hem aan, al gauw is zijn blik gevestigd op mijn mond. We zitten redelijk dichtbij elkaar, zijn mannelijke geur dringt mijn neusgaten binnen. Hij krijgt een regelmatige ademhaling. Snel werp ik mijn blik weer op de TV. Hij staat gauw op en loopt weg.

Enkele minuten later komt hij terug. "Shahira, het spijt me. Maar een man heeft een erectie niet in de hand." Ik negeer hem volkomen, ik hoor dat hij mijn kant oploopt. Op zijn knieën neemt hij plaats op de grond, grijpt naar mijn handen en kust deze. Blijf van me af! "Ssst" voor hij zijn zin kan maken breek ik deze af. Hoe bedoel je ssst, dit is mijn fucking lichaam! Als ik niet wil dat je er aan komt dan gebeurt dat ook niet! Hij lijkt van deze opmerking te schrikken. "Shar, rustig. Je doet alsof ik je aanrand." Ja dat doe je ook, als iemand aan je lichaam zit terwijl je dat niet wilt is er sprake van aanranding. "Shahira, doe eens rustig. Ik zou je nooit met een verkeerde vinger aanraken." Ik stond op, hij volgde mijn voorbeeld op. Ik liep achteruit, hij was eng bezig. Met kleine passen liep ik achteruit en zo liep hij met kleine passen op me af.

Toen ik naar zijn lichaambouw keek brak er paniek in me los. Hoe ga ik dit ooit voor elkaar krijgen. Die man is twee bij twee. Ik stond nu letterlijk met mijn rug tegen de muur, hij streek met zijn enorme klauwen langs mijn haar. "Shahira, wees niet bang voor me. Ik zie er eng uit, klopt. Ik ben groot, klopt. Maar ook ik kan lief hebben, ook ik kan houden van en ook ik kan je beschermen." Onze kijkers hadden contact. Hij legde zijn handen op mijn bovenarmen en liet deze glijden over mijn armen tot hij mijn handen had gevonden. Hoe moeilijk het ook was, moest ik eraan toe te geven dat ik me aangetrokken tot hem voelde.

Good girls, do bad things Where stories live. Discover now