Kapitel 1 - Hvorfor så lalleglad?

7.2K 94 8
                                    

"BIIIIIIIB" jeg rejser mig hurtigt op af sengen "Jeg er oppe! jeg er oppe!", Jeg kigger lidt undrende rundt i mit værelse og ser, at det bare er min bedste veninde Natascha der har skrevet. "Ring hurtigt til mig når du vågner!!!" står der i beskeden. Jeg kigger mærkeligt på den, og skynder mig at ringe til hende over face time, hvad nu hvis det er noget alvorligt, og hvad ny hvis der er sket hende noget. Mærkeligt nok tager hun den med det sammen og nærmest råber ind gennem telefonen; "VI SKAL VÆRE SAMMEN I DAG!", "øhm, godmorgen til dig også Natascha" svare jeg meget chokeret over, at hun er så morgenfrisk en onsdag morgen klokken 06:00. "HOS DIG ELLER MIG?" jeg skal lige til at svare hende, da hun hurtigt afbryder mig igen: "FINT, VI GÅR HJEM TIL MIG EFTER SKOLE" og med det lægger hun på. Jeg spekulere lidt på, hvad det er hun er så extited over.


Jeg træder ud af bruseren, tørrer mig og begynder derefter at tage mit tøj på. Jeg er rimelig basic i dag (men det er jeg jo hver dag) men en lidt for stor T-shirt og et par basic sort bukser med huller på knæerne. Jeg sætter bare mit hår op i en lidt rodet knold og går ud i køkkenet.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Min mor står mærkeligt nok ude i køkkenet og laver morgenmad til hende selv, pandekager. Jeg nøjes med et æble, og derefter går ud af døren og på vej i skole.

# sidste time i skolen #

Natascha er virkelig være meget lalleglad i dag, og jeg virkelig ikke hvorfor. Måske har hun noget hun skal vise mig, nu når vi skal hjem til hende efter skole. Klokken slår 15:00, og vi har endelig fået fri. Natascha har allerede pakket sine ting sammen, og står nu bare med sit overtøj og skynder på mig. Det må virkelig være noget godt, siden hun skal skynde sådan på mig.

Vi er nu på vej med bussen hjem, og jeg har virkelig prøvet alt, for at få Natascha til at sige hvad vi skal, men nej, hun vil ikke sige det. Busturen går rimelig stærkt, da vi ikke skal så langt. Vi når lige at træde ind på Nataschas værelse, før hun udbryder: "Vi to, ja vi skal lave en musical.ly", ej var det bare det, hun havde jo hele dagen givet mig sådan nogle høje forventninger. "øhm, okay" svare jeg bare. Natascha stiller sit stativ frem og sætter sin telefon i, og hun har allerede valgt sang.

"Bae"

øhm den har jeg ikke lige hørt før, men hun afspiller sangen, så jeg kan høre hvad jeg skal mime og derefter aftaler vi, hvad vi skal lave. Det skal lige siges, at Natascha og jeg har en musical.ly konto sammen, og har omkring 1 million følgere.

"I say, I say, hey bae...." vi har nu lavet videoen, dog taget den om et par gange, lagt den ud. Jeg måtte åbenbart ikke se hvad Natascha skrev til videoen, men jeg er også ligeglad, video blev god og det er det der tæller.

Resten af dagen snakker vi, og ser en serie ved navn Riverdale, som vi er helt vilde med. Jeg ender med at sove hjemme hos Natascha, dog har jeg ikke pakket, men jeg har min egen tandbørste her hjemme og så kan jeg jo bare låne en trøje at Natascha i morgen.

________________________________________________________________________________Dette er det første kapitel af min fanfiction, håber i kunne lide det.

Jeg er rimelig nu i det her, så kom med noget ris og ros <3 <3

Følg:

min fanside på insta: runepaatune02

Fansnap/vlogging snap med nogle andre piger: runepaatune02

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now