Kapitel 98//Svedigt

1.6K 73 13
                                    

Jeg har nu boet hos familien Gunnarsen i et halvt år og det er virkelig gået hurtigt og jeg kommer til at savne det, selvom jeg ved at jeg alligevel kommer til at bo i huset ved siden af hos min biologiske familie. Jeg tror faktisk ikke vi skal lave så meget i dag, udover vi skal pakke til i morgen hvor vi rejser til Tyskland, hvor drengene skal spille koncert. Jeg glæder mig faktisk, for jeg har hørt en lille fugl sige at vi skal være sammen med Lisa og Lena, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Jeg har altid fulgt dem på musical.ly og de har altid være en inspiration for Natascha og jeg, når vi har skulle lave en musical.ly.

 "hey musse" Marcus kysser mig på kinden og sætter sig i min seng, imens jeg pakker ned i min kuffert. "Musse? den var ny" grinte jeg og gik over til mit skab. "den kom bare lige til mig" svarede han og gik hen og lagde sine arme om mig, hvorefter han kyssede mig på halsen, "skal du ikke have noget tøj på?" Jeg tager min ene arm rundt om hans nakke bag mig, imens jeg stadig har en trøje i hånden, "altså ikke at du behøver?" fortsætter han, hvilket får mig til at grine. "Jeg skal lige pakke færdig" jeg rykker mig stille ud af hans greb og tager endnu en trøje ud af mit skab, for at lægge den i min kuffert. "okay okay så, så går jeg bare igen" siger Marcus og på vej ud af døren til mit værelse, men jeg når lige at tage fat i hans hånd, hvorefter jeg trækker ham ind til mig og vores læber mødes. Marcus løsner sig lidt og fører derefter sine hænder omkring mig og glider stiller om min røv. Jeg trækker mig stille fra kysset og vender tilbage til min kuffert, hvilket Marcus ikke var helt enig med, for jeg blev hevet tilbage og løftet op, så mine ben nu er låst fast omkring hans liv. "du er min" siger han og kysser igen mine læber. 

***

Jeg er lige blevet færdig med at pakke og Marcus er gået ind til sig selv for at pakke færdig. "SOFIA!" bliver der ligepludselig råbt nede fra køkkenet og jeg skynder mig alt hvad jeg kan ned i køkkenet, hvor Gerd Anne står og er igang med at  lave mad, "vil du ikke lige hjælpe mig?" jeg ånder let ud, "jo selvfølgelig, hvad skal jeg hjælpe med?" Jeg går hen imod hende, "hvis du lige begynder at skære grønsagerne ud, så vil det være dejligt" jeg finder tingene frem og går derefter igang, "ej hvor er her stille" griner Gerd Anne, hvorefter hun sætter noget musik på og vi til sidst begge ender med at stå og halv danse imens vi laver mad.

Jeg høre pludselig nogle stå og fnise og i døråbningen står Marcus og Kjell Erik med det største smil på læben. "Hvad er der?" siger jeg, hvorefter Marcus kommer hen til mig, "du ser bare så godt ud" siger han og prøver at kysse mig på kinden, men jeg undviger, "hold nu op, du mener det jo ikke" jeg vender mig væk fra Marcus og laver det sidste færdig, hvorefter jeg stiller det på bordet, men da jeg vender mig om går jeg direkte ind i Marcus, "du er den mest fantastiske, smukkeste, dejligste og bedste kæreste på hele jorden" siger han, hvorefter han giver mig et kæmpe kram, "Marcus stop lige" griner jeg og han giver let slip, "er du lidt sur?" jeg vælger bare at ignorere ham, hvorefter jeg går ud i køkkenet til Gerd Anne igen og hjælper hende indtil alt er færdigt og vi skal spise. "Der er mad!" råber Gerd Anne, hvorefter Kjell erik og Emma kommer gående ind af døren, "hvor er Martinus?" spørger Gerd Anne, "han er lige gået over til Natascha" svare Emma, "han har vel husket at pakke?" spørger Gerd Anne, men Marcus trækker bare på skuldrene og vi sætter os til bords for at spise, før at drengene (åbenbart kun Marcus) skal træne.

*** 

"Skal du med?" spørger Marcus mig imens han pakker hans træningstøj ned, "mig?" siger jeg og peger mod mig selv, "ja dig musse" svare han, men jeg bare vender øjne af ham og går ind til mig selv og tænder for mit fjernsyn. Det er ikke fordi jeg ikke gider med ned at træne, for jeg elsker at træne, men vi skal køre tideligt i morgen og jeg fik ikke så meget søvn i nat, så jeg er virkelig træt. "FARVEL!" råber Marcus, men jeg svare ham ikke, da jeg er rimelig optaget i filmen jeg ser. Den er helt ny på Netflix og jeg forstår den ikke rigtig, men jeg ser den alligevel. 

Der går ikke så lang tid, før døren ind til mit værelse går op og Emma kommer ind, med en skål slik og popcorn, samt 2 sodavand. "hej Emma" siger jeg, "skal jeg ikke tage noget af det der, før du taber det?" hun nikker og jeg tager skålene og sætter dem på sengen, så hun kan komme ind under min dyne og hygge. "hvad ser du?" spørger Emma, "øhm, en eller anden ny film med en pige der forvandler sig fra nørd til populær til nørd igen" griner jeg og vi åbner vores sodavand.

***

Vi når at se 2 film færdige og Emma ikke gider at se en mere, tænder jeg bare for en ny film, imens Emma går ud af mit værelse. Midt under filmen går min dør pludselig op og svedige Marcus kommer løbende ind og prøver at hoppe på mig, "NEEEEJJJ MARCUS!!! DU ER MEGA SVEDIG" halv skriger jeg og hopper ud af sengen og hen til mit skab, men da Marcus stille og roligt begynder at gå mod mig og jeg ikke kan komme længere, kan jeg godt se at jeg har tabt. Hans arme er rundt om mig og jeg kan mærke sveden fra hans krop mod min, "hvor er du bare ulækker" siger jeg og prøver at skubbe ham væk, "hvorfor er du så sur?" jeg ignorere ham bare og får ham skubbet væk, hvorefter jeg går over til min seng og skal til at rede den igen, da jeg mærker to hænder vende mig rundt og skubbe mig så jeg falder ned i sengen og vupti, så er Marcus ligepludselig over mig og holder mine arme, "du kan ikke være sur på mig" siger han og kigger mig direkte i øjnene. Jeg vender bare øjne af ham. Han begynder stille og roligt at kysse mig på halsen og finder også mit ømme punkt, hvilket får mig til at smile af nydelse. Han kysser mig op og ned af halsen og op til mit ansigt, hvor han kysser mig rundt om munden, op i panden og igen ned af min hals, indtil jeg får nok og tager fat i hans hoved og vores læber er pludselig mod hinanden. Det udvikler sig til et lidt vildere kys, indtil Marcus stopper det, "kom du skal med i bad" jeg griner bare, men følger efter ham.

Okay det er virkelig lang tid siden jeg har skrevet sidst og det er jeg virkelig virkelig ked af. Håber i tilgiver mig og stadig vil følge med, for jeg elsker når i stemmer og kommentere på mine kapitler <3

kys fra mig

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now