Kapitel 27 // en god ven

2.1K 62 1
                                    

Jeg vågnet op med en snorken Marcus ved siden af mig. Det er dejligt at have sådan en god ven, som gør alt for en, selv hvis man er bange for torden. Dog har Martinus godt fortalt mig, at Marcus er lidt vild med mig, så jeg håber ikke at han har misforstået i nat....
Jeg tager bare min telefon, da jeg kan se at Marcus ikke vågner lige foreløbigt. Jeg skriver til Natascha;

S: hey girl<3
N: hey! Savner dig helt sindssygt<3
S: savner også dig helt vildt, håber snart jeg får dig at se igen<3

Vi får lidt frem og tilbage og hvad der sker i Danmark osv. Indtil Natascha skriver at hun skal i Tivoli sammen med de andre. Selvfølgelig savner jeg også de andre helt vildt og jeg får da en lille klump i maven over at jeg er så langt væk. Jeg kigger over mod Marcus og han sover stadig som en sten, så jeg må hellere vælge noget tøj og få gjordt mig klar til dagen i dag. Jeg ved ikke rigtig hvad vi skal i dag, udover at jeg skal til søen sammen med Marcus og Martinus i aften, sammen med nogle af deres venner. Det bliver sygt fedt at møde nye mennesker, som ikke er m&m. Jeg tager bare noget afslappende tøj på i dag, en blonde top med en skjorte udover, et par hvide shorts og mine klipklapper.

Jeg sætter noget af mit hår op i to fletninger og afsluttet det i en tot omme bag på hovedet og så begynder jeg ellers at lægge noget makeup

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg sætter noget af mit hår op i to fletninger og afsluttet det i en tot omme bag på hovedet og så begynder jeg ellers at lægge noget makeup. Jeg er rimelig koncentreret omkring min makeup, da jeg høre en træt Marcus sige "godmorgen" jeg kigger smilende tilbage på ham, og vender ellers tilbage til mit makeup. Marcus begynder at træde ud af senge og gå hen imod mig. "Hvorfor går du med makeup? Du er så smuk uden" jeg griner lidt og svare ham "det er godt min ven" og rejser mig fra min stol og giver Marcus et lille klap på skulderen før jeg går ud af værelse og ned i køkkenet. Gerd Anne står ikke i køkkenet da jeg kommer ned, men det ligger en lille seddel på køkkenbordet.
"Hej Marcus, Martinus og Sofia.
Vi er taget hen til nogle af vores venner og kommer først hjem engang i aften. Der ligger nogle penge til aftensmad i den lille æske, der står i vinduet og så er der ellers mad i køleskabet.
Knus Kjell Erik, Emma og Gerd Anne."

Okay så de er ikke hjemme. Jeg kigger i køleskabet efter frugt og finder nogle jordbær, banan og hindbær. Jeg laver en smoothie (eller tre, da Marcus og Martinus også får en) og så kigger jeg ellers i alle skabene for at finde de ting, jeg skal bruge for at lave pandekager. Jeg står lidt i min egen verden da jeg laver pandekager og det hjælper heller ikke når jeg har tændt for noget musik, der kommer en lyd henne fra døren og har slet ikke opdaget at Marcus og Martinus er kommet ned. De begynder bare at grine af mig, "hvor længe har i stået der?" Spørger jeg dem og og Martinus svare kvik tilbage, "længe nok til at se din lille dans" jeg bliver lidt flov over det, men vender tilbage til den sidste pandekage, som nu er færdig. Jeg stillet pandekagerne over på bordet, samt smoothierne, Marcus og Martinus har samtidig fundet tallerkner frem og sat sig ved bordet.
"WOW de er gode" siger de i munden på hinanden. Jeg griner lidt af det og spiser derefter færdigt.

Efter vi har spist, går vi bare ud i haven og hygger. Jeg soler mig og høre noget musik og drengen skifter lidt med at sole sig og spille fodbold. Dagen går rimelig hurtigt og det er dejlig bare at slappe lidt af, drengene er lige løbet op på hver deres værelse, for at skifte til noget tøj og jeg er bare gået ind for at refreshe mit makeup og tage mit hvide Calvin Klein bikini indenunder, hvis vi nu skal bade.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now