Kapitel 47// Skal jeg hjælpe?

2K 57 3
                                    

Vi er lige ankommet til danseskolen. Jeg skynder mig hurtigt ind og skifter til mit dansetøj, der består af mine løse bukser, grå top og min bomber Jacket udover. Jeg tager mine to par sko med, da jeg både skal danse hip hop og showdance.

Da jeg kommer ud af omklædningsrummet og ind i salen, sidder Marcus på gulvet med sin mobil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg kommer ud af omklædningsrummet og ind i salen, sidder Marcus på gulvet med sin mobil. Gerd Anne står og snakker med en ung kvinde, hun ser bekendt ud. Jeg stille hen imod dem og ser, at det er min ældste kusine. "Hej Sofia" siger hun og overfalder mig med et stort kram. Jeg smiler bare. "Jeg har set en masse videoer af dig danse hip hop, men kan du ikke vise mig lidt showdance?" spørger hun. Jeg går hen og tager mine balletsko på, sætter musik på og går ud på gulvet. Musikken starter, og først der kommer jeg i tanke om, at dansen jeg kan er en duet. "Øhm Maria?" hun stopper musikken, "Jeg kan kun en duet til denne sang" Jeg kan se hun står og tænker lidt, "bare prøv at se, om du kan improvisere" jeg nikker som svar og går igang. Det slipper mig fuldstændig løs i denne dans, men samtidig er jeg mega nervøs og det tror jeg også Marcus kan se, da han pludselig rejser sig op, går ind til mig og begynder at danse med mig. Det giver mig et lille flash back, fra da vi dansede i haven.

Musikken stopper og jeg kan se både Gerd Anne og Maria stå med helt røde øjne. "Det var godt nok smukt" siger Maria og tørrer en tåre væk. Jeg står bare lidt nervøs, jeg møder Marcus' blik, idet han gentager, "Ja hun er" der undslipper et lille smil fra min læber.

Efter en masse danse, skal vi hjem og vi sidder lige nu i bilen, da Gerd Anne siger, "Vi skal over og spise hos nogle venner i aften" Marcus og jeg svare samtidig 'okay'. Jeg kigger tilbage på min mobil, hvor jeg skriver lidt med Natascha. Men mens jeg skriver med Natascha, er der noget der undrer mig, hun er sådan lidt underlig i hendes beskeder. Hun skriver blandt andet 'Jeg er igang med at pakke alle mine ting ned, da jeg skal have nyt værelse' og 'vi ses snart' 

Da vi kommer hjem til huset, går jeg direkte ind på mit værelse. Jeg smider mit træningstøj, tager min badekåbe på, finder noget tøj jeg skal have på i aften og noget rent undertøj. Jeg går ud af værelset og møder Marcus, kun med håndklæde rundt om livet og totalt vådt hår. ufff!! Jeg går ud på badeværelset, tænder bruseren, tænder for noget musik og går ind under det varme vand. Jeg står lidt og synger med på en sang, da der pludselig lyder "hygger du dig?" jeg får et mindre chok, stikker mit hovede ud fra forhænget og ser det er Marcus. "Marcus hvad laver du?" "Jeg gør mig klar" "Kan du ikke se jeg er i bad?" han går hen imod mig, "det gør da ikke noget" siger han og kysser min næsetip. Jeg skyller hurtigt mit hår, slukker for vandet og tager et håndklæde. Jeg tager håndklædet rundt om mig og går ud fra bruseren. "hvis du skal være herude, så skal du vende dig med ryggen til mig, og lukke dine øjne" fortæller jeg Marcus, han nikker og gør det jeg beder ham om. Jeg skynder mig at tørrer mig, tage mine underbukser på, men da jeg skal lukke min bh, opstår der problemer. "skal jeg hjælpe?" kan jeg høre Marcus spørger, "Ja tak" siger jeg og kan se han vender sig om. Han lukker min bh, men slipper mig ikke, nej han tager sine arme rundt om min mave, og kysser mig blidt på skulderen. Jeg vender mig om, så vi står ansigt til ansigt, vifter stille med min hånd, som tegn på at Marcus skal flytte sig. Jeg tager min badekåbe på igen og går ind på mit værelse.

Derinde, tager jeg mit tøj på, som jeg skal have på. Det består af en blå velour-kjole, men en hvid t-shirt indenunder. Jeg tørrer mit hår med en føntørrer og fletter min ynglings fletning og min makeup bliver rimelig basic. Jeg tager mine fine sko i hånde, da jeg ikke vil have dem på nu, samt tilføjer jeg min lille blå taske, der matcher min kjole, og så er jeg klar. Jeg træder ud af mit værelse og går ned i stuen, hvor Martinus sidder sammen med Emma og ser noget fjernsyn. Jeg sætter min sko på gulvet og går hen til dem i sofaen.

"Er I klar?" spørger Gerd Anne, da vi skal til at køre, "nej vi mangler Marcus" siger Martinus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Er I klar?" spørger Gerd Anne, da vi skal til at køre, "nej vi mangler Marcus" siger Martinus. "MARCUS, VI KØRE NU" råber hun og Marcus kommer løbende ned af trapperne, men stopper op, da vi får øjenkontakt. Han smiler og begynder at tage sine sko på. Vi går ud af døren og hen til bilen. Marcus hvisker i mit øre "du ser godt ud" jeg smiler og svare ham "ilm"

Vi sætter os ind i bilen og køre hen til deres venner.

Jeg rejser til Kroatien her på fredag, så jeg laver så mange kapitler, som jeg lige kan nå indtil.

Følelserne er begyndt at kommer op mellem Sofia og Marcus, som mange af jer har ventet på. Spændene og se hvad der sker, når de ankommer til forældrenes venner.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now