Kapitel 103// Dansen

1.3K 48 33
                                    

Jeg vågner ved at Lisa's vækkeur ringer. Den ringer i laaang tid og den bliver ved. Jeg åbner mine øjne og ser at Lisa åbenbart ikke har hørt den, "Lisa sluk nu din alarm" siger jeg og rusker i hende, "Hvad er der?" brummer hun, "sluk din alarm" siger jeg. Lisa sætter sig op i sengen og slukker alarmen. Jeg troede hun ville lægge sig ned igen, men nej, pludselig tænder lyset og nu er det hende der rusker i mig, "vi skal til dans Sofia".

Jeg gnider mig i øjnene, puster let ud og sætter mig op i sengen og ser, at Lisa er i fuld gang med at finde tøj.

"Hvad er klokken?" spørger Lisa. Jeg tager min telefon fra sengebordet og kigger på klokken, "09:15" svare jeg hende, "HVAD?! se så og kom i tøjet Sofia, hvis vi skal være der i noget tid inden de andre kommer" hunser hun med mig, "ja ja" siger jeg og går over til min kuffert og finder mit dansetøj, der består af mine røde velour-bukser, samt top, min store trøje og mine sneaks.

Jeg går ud på badeværelset og sætter mit hår op i en løs knold, imens jeg lige hurtigt plasker noget vand i mit ansigt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg går ud på badeværelset og sætter mit hår op i en løs knold, imens jeg lige hurtigt plasker noget vand i mit ansigt. "wow noget fedt tøj" siger Lisa da hun kommer ud på badeværelset. "tak" griner jeg. "er du ved at være færdig, vi skal nemlig gå nu" siger hun, lige efter jeg har tørret mit våde ansigt. "jep" svare jeg hende og går ud af badeværelset, slukker lyset og vi lister ud af døren og ud af hotellet.

Vi bliver kørt af vores chauffør hen til dansestudiet. Vi træder ind i et danselokale og Lisa sætter med det samme musik på. "kom, kan du huske den?" siger hun og venter på det rigtige tidspunkt i sangen, hvor dansen begynder. Jeg nikker og stiller mig ud ved siden af hende og vi danser en dans hun lærte mig i går, det var vidst en dans hun lærte engang hende og Lena var ude og rejse.

Vi danser den igennem et par gange, hvorefter jeg viser hende nogle danse jeg har lært.

Marcus' synsvinkel

Jeg vågner selv op i dag, med en lidt underlig følelse i maven. Er jeg ved at blive syg? Jeg kigger rundt og ser at der ingen andre end mig er i værelset, hvor er Sofia?
Jeg står ud af sengen og går ud til de andre i stuen. Martinus sidder i sofaen med sin mobil, "hvor er Sofia?" Spørger jeg ham, han kigger op på mig med et underligt blik, "hun er sammen med Lisa" siger han koldt og ignorere mig derefter. Hvad sker der? hvem har pisset på hans sukkermad? Jeg går ind på værelset igen og taget noget træningstøj på, da jeg har hørt at vi skal i et dansestudie i dag og lærer nogle danse, tror jeg. Ej jeg ved det faktisk ikke, har ikke hørt så meget efter.
"Vi går nu!" Kommer det inde fra stuen af og jeg griber hurtigt fat i en elastik og sætter mit hår i en knold, hvorefter jeg tager mine sko på og går ud til de andre.

Vi går forbi døren til Lisa og Lenas rum, døren åbner og Lena og hendes familie kommer ud, men ikke Lisa eller Sofia. "Hvor er de andre?" Hvisker jeg til Lena, da hun giver mig et kram. "De er vidst allerede gået" hvisker hun tilbage og jeg giver et lille nik, hvorefter vi går ned til bilen der holder klar. Vi har alle fået en smoothie og en bolle i hånden, så vi får noget ned i maven, inden vi skal være aktive.

Der går faktisk ikke så lang tid, før vi er der og stiger ud af bilen sammen med de andre. "Martinus?" siger jeg til Martinus, der går foran os, men han ignorere mig og går videre ind af døren til dansestudiet. Jeg tror aldrig jeg har set ham være så sur før og så på mig. Altså jo, vi har jo haft vores små skænderier, men der har jeg vidst hvorfor han var sur, men ikke denne gang. I dag har jeg seriøst ingen ide om hvorfor han er sur.

Vi når hen til døren og jeg åbner den selfølgelig for de andre, sådan en gentleman som jeg nu er, "værsgo" siger jeg og svinger min arm venligt, som tegn på at de må gå ind. Da Lena går forbi mig, kigger hun på mig, "tak"siger hun og derefter giver et blink med det ene øje. Jeg smiler bare og går derefter ind. Vi hører noget musik inde fra et af lokalerne, så vi begynder selfølgelig at gå hen imod det og da jeg åbner døren, ser jeg to piger stå og danse. Jeg følger godt med i deres danse og ser hurtigt at det er Lisa og Sofia. Jeg begynder stille at smile, hvorefter min hånd bliver taget af Lena og vi går hen til musikken. Hun stopper den, "Hey piger! Sofia du er virkelig god til at danse" pigerne får et helt chok og stopper med det samme med at danse, "tak" siger Sofia og rødmer en smule.

"GODT LAD OS SE AT KOMME I GANG" siger en mand meget højt, da han kommer ind ad døren. Han virker utrolig sjov og en der ved hvad han laver. Han starter hurtigt noget musik og så begynder han pludselig at danse.


Hey allesammen:)

håber I stadig følger med - jeg har her det sidste styk tid, været rimelig uheldig, jeg fik hele min skoletask stjålet på en parkeringplads ved Kolding storecenter, hvilket resulteret at jeg også havde fået stjålet min macbook - pænt nederen og så har jeg haft problmer med at komme ind på wattpad.

Men nu er jeg TILBAGE!!!

Nu hvor jeg har jeres opmærksomhed, så gå da lige ind og læs min bedste venindes fanfiktion om M&M - hun udvikler hele tiden sit skriveri og det syntes jeg helt klart i skal læse.

Den hedder "Jul med hende" og er skrevet af Camilla Woer


/Kys Anni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

/Kys Anni

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now