Kapitel 123//"hvad laver I?"

1.3K 42 10
                                    

"it looks fine, but be carefull okay?" siger en kvinde og giver mig et lille smil, før hun går ud af den lille hytte. "thank you" svare Marcus hende, før han giver min hånd et lille klem. Jeg rejser mig langsomt og forsigtigt op. "kom lad mig hjælpe dig" siger Marcus og tager fat og løfter mig op i en brudestilling og går ud af hytten.

 Jeg kigger på ham hele vejen hjem til hytten. Hvordan han koncentrere sig om at gå med mig i armene, hvordan hans hår går ned foran øjnene på ham og irritere. Han puster let håret til siden, men det glider ned igen. Jeg kigger på mit håndled og ser jeg har en elastik, så jeg tager fat om Marcus' hår og samler det i en lille knold, nusser ham på kinden og han sender mig et smil som tak. Jeg rykker mig op og giver ham et forsigtigt kys på kinden og hvisker, "du ser stadig fræk ud, selvom du har håret samlet" han stopper op og kigger bare på mig, før han sætter mig ned, tager hans hænder på mine kinder og presser sine læber mod mine, "og du er stadig fræk, selvom du har forbinding om hovedet" Jeg slår ham på skulderen og går stille min vej, selvom jeg stadig er en smule svimmel.

Jeg mærker to hænder om mine hofter, der løfter mig op og vupti, så ender jeg med at sidde på Marcus' skulder. "Marcus sæt mig ned" griner jeg og prøver at komme ned, men nej han giver mig ikke lov, stedet strammer han grebet om mig og jeg måtte med det samme indse, at jeg ikke kom ned lige foreløbigt, så jeg satte mig istedet igang med at lege lidt med hans hår. "så er vi hjemme" siger Marcus og åbner døren ind til rum. "Marcus jeg kan ikke komme ind ad døren" griner jeg og Marcus dukker sig med det samme. Han lukker døren efter os, går ud på terrassen  og tager igen fat om min læn, løfter mig ned og ligger mig ned i den sofa der er udenfor. "Bare lig her og slap af" siger han og kysser mig på panden, før han går igen. "hvor skal du hen?" spørger jeg, men jeg får ikke noget svar, før jeg hører døren smække og han er ude af døren. "okay tak for svar" råber jeg og kigger rundt efter min telefon. Jeg kigger rundt og ser min taske jeg havde med, som Marcus har lagt ved siden af sofaen. Jeg tager tasken op, finder min telefon og får den hurtigt fisket op. Jeg når lige at tænde for den, før jeg hører døren går op, "Marcus hvorfor gik du bare uden at sige noget?" der kommer intet svar, men bare en grinende Natascha gående ud på terrassen, "har du set Marcus?" spørger jeg hende om, hun nikker, "ja, ham og Martinus har fundet en eller anden fordboldbane, så de er gået ned for at spille" okay tak for info Marcus. "så jeg tænkte vi kunne lave noget" siger hun og går hen i sofaen hvor jeg ligger og sætter sig. "Hvad vil du lave?" spørger jeg hende, og relatere lidt til det med, at jeg faktisk ikke må bevæge mig så meget i dag, "det her" siger hun og går ud på badeværelset, hvorefter hun så kommer tilbage med en lille taske, hvor jeg har ansigtsmasker, neglelak osv. i. Hun giver mig tasken og jeg begynder ligeså stille at finde alle tingene frem, imens Natascha går ind til vores køleskab, hvorefter hun kommer tilbage med to glas. "hvad er det?" spørger jeg hende, "en allá Natascha.." siger hun og jeg løfter bare øjenbrynet, "..ej det er bare en mojito" siger hun og griner, hvorefter hun går ind igen og henter noget frugt og snacks hun åbenbart har købet på vej hjem fra båden. 

__________________________

Marcus' synsvinkel 

Martinus og jeg har lige været nede på fodboldbanen og spille lidt fodbold. Men nu er vi på vej hjem til hytten, "hvordan går det med Sofia?" spørger Martinus mig ligepludselig om, "jo det går fint" svare jeg ham, "fint? hvordan fint?" spørger han, "vi har vel vores opture og nedture" svare jeg ham og kommer til at tænke på hendes blik mod ham drengen på båden, "det har alle, det er en del af et forhold" siger Martinus og klapper mig på skulderen. Vi er næsten noget hen til Sofia og min hytte, da vi høre en masse grin og grinende bliver kun højere jo tættere vi kommer på hytten. "hvad sker der?" siger jeg til Martinus og han løfter bare skuldrene som svar. Jeg åbner døren og går ind i hytten og ud på terrassen, hvor der sidder to piger, helt grønne i hovedet og helt flade af grin, "oh hej drenge" siger de kort tid efter de har set os, "var det en god træning?" spørger Sofia og vi nikker begge. "Hvad kaver I?" spørger jeg, imens jeg går over og sætter mig ved siden af Sofia på sofaen og kysser hende i håret. "vi hygger" svare hun og kigger mig intenst i øjnene, "når men jeg skal i bad, Natascha vil du med tilbage?" siger Martinus og vupti, så er de ude af døren. 

Jeg læner Sofia ind til mig, men hun trækker sig væk,"Marcus du er mega svedig" siger hun, "af hvad er jeg?" siger jeg og trækker hende endnu tættere på mig, "svedig" siger hun og bruger alle sine kræfter på at komme væk, "det må vi jo så hellere få ordnet" svarer jeg hende og tager hende op i brudestille og går ud på badeværelset. 

"Marcus sæt mig ned" griner hun, så jeg sætter hende, men hvad hun ikke ved, er at hun er lige under bruseren, så da jeg sætter hende ned, trækker jeg i snoren og vandet begynder at ramme hende, "ej Marcus" siger hun og går væk fra vandet, "nu er jeg helt våd" siger hun, men stopper hurtigt sig selv, "og ja Marcus jeg ved godt hvad jeg lige sagde" siger hun, "men så gør dette ikke noget" siger jeg og trækker hende helt ind til mig ind under vandet, "nej det har du vel ret i" siger hun og lægger sine læber mod mine. 

Jeg mærker hendes hænder ved kanten af min trøje, som langsomt bliver hevet over mit hoved, så jeg nu kun står i mine shorts. "min tur" siger jeg og hiver hendes trøje over hovedet og sådan fortsætter vi, indtil vi begge står uden tøj på.

Sofia's synsvinkel

Vi står helt tæt og mærker vandet rende ned af vores kroppe. Marcus læner sig stille ned til mig og placere sine læber helt perfekt på mine, indtil han begynder at kysse mig i hele ansigtet, som får mig til at grine.

 Marcus læner sig stille ned til mig og placere sine læber helt perfekt på mine, indtil han begynder at kysse mig i hele ansigtet, som får mig til at grine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg elsker ham og 'kun' ham

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now