Kapitel 107//er du sikker?

1.6K 50 5
                                    

Da jeg vågner har jeg det ikke så dårligt igen. Marcus ligger stadig i sengen ved min side, men med sin telefon. Jeg vender mig lidt og ligger mit hoved på hans bryst, hvilket får ham til at slukke telefonen og begynde at nusse mit hår. "har du det bedere?" spørger han og kysser mig på hovedet. "mmm, jeg har bare lidt ondt i hovedet" jeg lukker mine øjne og der går ikke lang tid, før jeg næsten er faldt i søvn igen, i håb om at være frisk når jeg vågner igen, men Marcus rusker blidt i mig, "du skal altså lige have noget at spise" jeg åbner øjnene og ser at der står en vogn med to tallerkner på. "hvad er det?" Jeg kigger ventede op på Marcus, før han rejser sig op og gør sig rigtig klar til at præsentere mig for maden, "*host* *host* Kære Sofia, det jeg har bestilt er.." og så står han bare og venter på der kommer en trommehvirvel, så jeg klapper i dynen, "...nachos med kylling, delikatesse" jeg griner lidt og så præsentere han ellers den anden, "tacos med alt, perfecto" jeg er flad af grin da han er færdig, hvor efter jeg sætter mig lidt op i sengen, hvorefter han kommer op i sengen med de to tallerkner, men Marcus' øjne er ikke på maden, men på mig, "hvad er der Marcus?" spørger jeg ham. Han bliver en smule rød i hovedet, "du må gerne være sådan klædt lidt oftere" siger han og hentyder til at jeg kun sidder i undertøj.

Jeg smiler og ryster bare på hovedet, hvorefter jeg begynder at spise lidt nachos. "Skal vi se en film?" spørger jeg om, i håb om at han vil tænde fjernsynet, "men søde skat, havde du ikke hovedepine" jeg laver store øjne og får nærmest en nachos galt i halsen, "okay for det første skal du ikke kalde mig søde skat, det giver mig kuldegysninger" Marcus griner let, "og for det andet, så har alt din kærlighed og præsentation af mad, fået min hovedpine væk"

Et stort smil dannes på Marcus' læber, hvorefter han giver mig et ydmygt kys og tænder for fjernsynet, der sandsynligvis lander på en Manchester United kamp, "aha, så kunne aftenen ikke være bedere" siger jeg og fortsætter med at spise nachos. Jeg ser kort på Marcus og ser han har noget på tankerne og et lumsk smil på sine læber, men jeg ignorere det og holder opmærksomheden på fodboldkampen. 

***

"Mega god kamp og virkelig godt mad, jeg er virkelig mæt sig er jeg og stiller min tallerken oven på Marcus' på bordet, der btw. blev for længst færdig med sin mad, "men det er jeg ikke" siger han og da jeg vender mit hoved mod ham, tager han hurtigt fat i mig og ligger mig i sengen, hvorefter han ligger sig oven på mig og kysser mig. Jeg kysser selvfølgelig med, også da det udvikler sig til lidt voldsommere kys. Min ene hånd er i Marcus' hår og den anden på hans ene bryst. Dette øjeblik som jeg er i lige nu, vil jeg aldrig ud af igen. 

Hans læber ned af min hals og forbi mit kraveben gør mig blød i knæene, bare generelt Marcus gør mig blød i knæene og når jeg ser tilbage, kan jeg slet ikke forestille mig, hvordan jeg har kunne hade ham sådan, når han er så uimodståelig. 

Pludselig i vores moment bliver vi afbrudt af Marcus' telefon der ringer, "Marcus skal du ikke tage den" siger jeg, "nej det sikkert ikke noget vigtigt" siger han og kysser mig på læberne igen, men jeg afbryder hurtigt, "se nu bare lige hvem det er" han vender øjne og ser på sin telefon, "hej far, hva så?" jeg ser koncentreret på ham, imens han taler, "jeg kan lige spørger hende" han slukker for mikrofonen på sin telefon, "vil med ned til de andre og få noget dessert, for så bagefter at gå rundt i byen og kigge lidt?" "ja selvfølgelig" siger jeg, "er du sikker? vi kunne også bare ligge her og.." siger han og begynder at bevæge sig hen imod mine læber igen, "nej jeg vil gerne" han kigger skuffet, men tænder så for mikrofonen igen, "vi kommer lige om lidt" hvorefter han lægger på. 

"Så skal vi vel tage noget tøj på" siger jeg og skubber Marcus lidt væk fra mig, så jeg kan komme ud af sengen og få noget tøj på.

Jeg tager en sort rullekrave på, min sorte jakke/trøje, et par sorte bukser og min grå frakke, hvorefter jeg lige ordner mit hår og tager mine smykker og støvler på

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Jeg tager en sort rullekrave på, min sorte jakke/trøje, et par sorte bukser og min grå frakke, hvorefter jeg lige ordner mit hår og tager mine smykker og støvler på. "er du klar Marcus?" siger jeg, da jeg har fået min sidste støvle på og ser han sidder i sengen med hans telefon og klar til at gå. Jeg tager min taske og så går vil ellers ned til de andre.

På vejen tager Marcus min hånd og fletter sine fingre ind i mine. "jeg elsker dig Sofia, og kun dig" jeg vender mit hovede mod ham, "jeg elsker også dig Marcus" jeg holder en lille pause, "og kun dig" hvorefter vores læber rammes.

I know you love me - Marcus & Martinus Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum