Kapitel 26//de brune øjne

2.3K 72 7
                                    

Det er noget mega lækkert mad, som Kjell Erik og Gerd Anne har lavet og jeg fik spist lidt for meget. Jeg har stadig mit badetøj på og det er stadig lidt vådt, jeg rejser mig fra bordet "tak for mad" siger jeg høfligt og tager min tallerken og stillet den i opvaskemaskinen. Marcus kommer også ind i køkkenet, "vil du med ud igen?"
"Jaja, selvfølgelig skal lige op og skifte" jeg går op af trapperne og ind på værelset. Jeg kigger lidt rundt i tøjet og får hurtigt øje på mit danse tøj. Jeg savner at danse, og jeg må nok også hellere begyndte at øve mig lidt på mig showdance, da jeg efter sommerferien skal begynde til dans her i Norge, de skulle have nogle vildt gode hold. Jeg skifter til mit danse tøj, tager min højtaler og mobil, sætter mit hår op i halv løst og halv sat op (hvis i forstår hvad jeg mener)

 Jeg skifter til mit danse tøj, tager min højtaler og mobil, sætter mit hår op i halv løst og halv sat op (hvis i forstår hvad jeg mener)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg kommer gående ud af havedøren og forbi Kjell Erik, Gerd Anne og Emma, sidder Marcus og Martinus ikke. "Jeg går lige her ned og danser lidt, hvis det er okay?" De nikker bare og så går jeg ellers ned på græsset og tænder for noget musik. Jeg starter ud med noget hip hop, jeg begynder på noget showdance, men smider lige mine sko først. Jeg elsker denne dans, den bliver danset i step up revolution, som en duet.

Marcus synsvinkel
Da jeg kommer gående til mor og far igen, høre jeg noget musik, gad vide hvad det er? Jeg går rundt om hjørnet og stopper hurtigt igen, da jeg ser Sofia stå og danse, hun danser noget mega fedt hip hop, det vidste jeg ikke om hende. Pludselig smider hun hendes sko og begynder at danse en fin dans, vent lige, den dans kender jeg godt. Det er en duet, jeg griber chancen og danser mig ind i dansen med hende. Det ser vildt fedt ud.

(Forstil jer det er Marcus og Sofia)

Sofias synsvinkel
Jeg er næsten lige startet på dansen, før jeg bliver løftet op. Jeg vender mit hovede og kigger ind i de flotteste brune øjne, jeg danser selvfølgelig bare videre og opdager at det er Marcus, jeg vidste ikke at han kunne danse, han danser virkelig godt. Dansen er lige blevet færdigt og vi står bare og kigger hinanden dybt ind i øjnene, jeg syntes det bliver en lidt akavet stemning af bare at stå og kigge hinanden i øjnene, så jeg giver ham et ordentligt kram, han er virkelig begyndt at blive en virkelig god ven for mig. Vi står og krammer indtil vi bliver afbrudt af en masse klap, vi kigger derover og ser hele familien stå og klappe, men tinus klapper ikke, for han har et kamera i hånden, som åbentbart har filmet det hele. Jeg krymper mig lidt sammen, fordi jeg ikke kan klare folk det står og klapper sådan af mig når jeg danser. "Tak for dansen" udbryder Marcus og bliver lidt rød i kinderne. Jeg smiler bare. Emma kommer løbende hen til mig og imens sætter jeg mig på hug og hun omfavner mig med et kram.
"Vil du med op på trampolinen Sofia?" Hvisket hun i mit øre. Jeg nikker og tager hendes hånd og så går vi ellers op på trampolinen.

Vi har hoppet rigtig længe nu, og Emma skal i seng. Jeg er faktisk også lidt træt når jeg tænker over det, så jeg tager lige hurtigt et bad. Inde midt i mit bad, bliver døren ind til badeværelset åbent, pis også jeg har glemt at låse døren igen. Jeg kigger gennem forhænget og ser det er Marcus.
"Jeg må godt være herinde ik?" Spørger han mig, altså jeg er jo næsten færdigt med mit bad, og jeg vil ikke ligefrem stå nøgen foran ham, så.
"Øhm, jeg er færdig nu, så kan du ikke hurtigt gå ud, indtil jeg har fået tøj på og så må du komme ind igen" han nikker og går derefter ud. Jeg skynder mig bare ud af badet, tage mit nattøj på, låser jeg døren op og begynder at børste mine tænder. Marcus kommer gående ind og jeg troede bare at han skulle børste sine tænder, men nej han smider tøjet og går i bad. Okay akavet.
Jeg går bare ud af badeværelse og ligger mig ind i min seng og tænder for mit tv. I dag kunne Natascha ikke snakke, så jeg ser bare en film i stedet. Under filme er det begyndt at regne udenfor, altså ikke bare stille regn, men virkelig som en hel orkan. Der kommer et ordentlig brag og jeg får sådan et chok, at der kommer et lille skrig fra mig. Jeg hader seriøst torden, jeg bliver så bange og kan virkelig ikke lide at være alene. Jeg får en besked fra Marcus.
"Er du okay?"
"Nej er virkelig bange, jeg hader torden"svare jeg ham og lægger telefonen fra mig og gemmer mig under dynen.
Kort efter banker det på min dør og ind kommer Marcus. Jeg rykker mig ind til siden og Marcus lægger sig ved siden af. Han ligger en arm om mig, så vi ligger og putter. Jeg føler mig tryg og falder hurtigt i søvn i Marcus' arme.

Er næsten oppe på 2k reads, tusind tak kan virkelig ikke være mere taknemlig end jeg er lige nu.
Husk at stem, det vil betyde meget og vil give mig endnu mere løst til at skrive mere.💜
//Kys Anni.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now